Jag fick vakta monstret

Luuuuukas eehhgaahhh





Men sen…blev jag vän med honom!


GodnAtt

Har precis duschat och flätat håret! Jag hoppas att ni haft en trevlig sista dag på helgen dag! Hahav nu ska jag iaf gå och lägga mig!
Puss och god natt


Amanda…

Hej Amanda! Jag skrev att jag hade ungefär 50 besökare men det var de antalet jag hade när jag inte länkat till FB! Så… jo jag har ett antal besökare! Men ni som blir besvikna behöver inte läsa för bloggen är till för mina vänner.
Och du får faktiskt erkänna att komentaren var rätt elak!


Såg ni dressyren på tv idag?


Gonatt

God natt alla Goa blogg läsare! Har haft en trevlig dag med massa skoj! Är jätte trött nu så jag ska skva!
Puss!


Ska till ridning nu

Ska snart åka till ridningen och rida dressyrpass! Martin sjutsar mig och ha ska vara hos mig hela dagen eftersom mamma och pappa åker bort! Men vi kommer att ha det jättemysigt och vibska gå ut och äta på restaurang ( stekhuset) gött som fasikeb…


:*


Skolan är tråkig jag vill gå hem jag är trött osv.

Jahaja bloggar från mobilen! Men snart ska jag ha svenska och det suger hejdå!


Snart ska jag åka till tråkig skola!

Hejsan alla morgon glada!

Jag ska snart sticka till skolan och som tur är får jag stjuss av pappa och därmed slipper jag cykla den ganska långa biten till skolan ! blir ridning i eftermiddag oxå! Kul men hoppas att det slutar regna! Oj nu måste jag dra hej!


Barbacka bilder


Dagens outfit


Dag 4- der här är jag bra på!

Ehmm det jag är bra på är nog att förstå dressyr och att se när när nogan annan rider! Annars är det väl min självkänsla inom dressyr träningarna!


Dag 3 - vad jag behöver träna mer på!

Inom ridningen är det nog att hoppa lite mer! Jag tycker att det är kul att hoppa när jg rider själv men på lektion är det rätt så tråkigt och jag slaravar lite mer! Haha… tyvärr är det så, men jag försöker tycka att det är roligt och sätta mig in i det lite mer.

Det är en sak till som jag behöver öva på, det är att vara lite mer positiv kring tävlingar! Jag har ingen bra självkänsla när det gäller tävlingar! Och därför vill jag inte… jag känner mig dålig och nybörjare på dressyr tävlingar och på hopptävlingar vill jag helt enkelt inte vara med eftersom jag inte är insatt idet!


Halvlek

Halvlek är det nu! Kan säga att Kalmar leder med 2-0 mot häcken!


KFF Match

Hejsan svejsan!
Jag och Julia cyklar snart till guldfågeln arena och ska kolla på ff möter Häcken! Det blir kul...! Innan matchen äter vi på Max utanför arenan! Det blir gött!

Har bara varit i skolan och haft det vanliga. Trööögt första dan men det gick..

Puss puss.

Skolan nu!

Hej! Drar till skolan typ nu och är redo för första skoldagen efter lovet! Haha… men jag bloggar mer sen när jag är hämma! Puss!


Dag 2 - när och varför jag började rida!

Jag började rida ungefär när jag var 4,5 år:) jag var väldigt liten och kunde ingenting! Jag började rida för att jag tyckte om att rida ponnyridning på cirkusar och så! Och jag ville alltid rida om och om igen! Hahaha! Just nu rider jag på Aledals Ridcenter men när jag började var jag på himlabackens ridskola!


Godnatt

God natt alla blogg läsare! Ni får sova gott! Ska kolla färdigt på titanic och sedan sova! Tråkig skola imon ju! Men lova blogga mer imorgon!
Puss


Dagens planer!

Blir inte så bra uppdatering idag därför blir det ett videoinlägg om dagens planer...


Goddemåggonväden....

HAHAHA RUBRIKEN....... Jag har precis vaknat och tänkte snart gå ner och äta frukost! vet inte riktigt vad jag ska göra idag? men kanske ringer någon elr nått:) vi får se...

Svar på tal till ännu en idiot!

elin om hahah mysig lördakväll!:
asså fyfan vad din blogg suger! vrf började du ens?! :O

tror fan ingen läser din blogg! #foreveralone
p.s sjukt dålig design

Svar: Hej elin? Oj... tycker du att min blogg suger! Whatever? Varför läser du och komentera då?? Jo jag  började för att jag tyckte det var kul! Så... om du tycker min blogg är dålig, skit i den då?  DU jag fick/har faktiskt 50 st unika besökare och över 80 sidvisningar! Så jag tycker faktiskt att det är rätt bra åstakommit närjag bara bloggat i fyra dagar nu! Och a juste en sista sak jag vet att min design inte är den snyggaste men det är väl inte det man kollar på när man läser en blogg. det är ju vad personen skriver om du inte visste det??

ett litet råd: Ängna inte din tid på att komentera här på min blogg om du tycker den är så dålig! :)

Godnatt alla söta bloggläsare!


dag 1 - en bild på favorithästen


16 dagars lista!

Vi börjar idag!
1. En bild på favorithästen
2. När & varför jag började rida
3. Det här behöver jag träna mer på
4. Det här är jag bra på
5. Favoritbilder jag tagit
6. Alla hästar i stallet
7. En sak som aldrig får hända!
8. Min största rädsla inom ridsporten
9. Någon du skulle vela byta liv med för en dag, och varför?
10. 10 saker du inte visste om mig
11. En låt som påminner om en häst du älskar
12. Min favoritgren
13. Min högsta dröm
14. Saker du gör vardagligen (i stallet och till vardags)
15. Varför får hästar och ridning mig att må bra?
16. En bild som gör dig lycklig

hahah mysig lördakväll!

Myse nu med Linnea och vi kollar på pirates of the caribbean ( Y ) hehe .... Vi håller faktiskt nästan på att somna! men iaf det har varit en mysig kväll med mat och godis! vad har ni gjort??? Komentera! kommer kanske inte blu så jätte mkt mer uppdatering för idag men kanske något inlägg till! Vi får se...

Bästämmde iaf idag att jag och Anna ska rida en dressyr lektion för Lina på Björnö! jag ska rida på muffin♥ och anna ska rida på brorsan! hahah det blir om en vecka ungeför! KUL:)

Men ni får ha en fortsatt bra lördag kväll!


Känner mig starkare än någonsin!

Fy fasiken känner mig starkare än nnågonsin! Ingen idiot som vill förstöra min blogg kommer aldrig att få göra det! för jag kan stå upp för mig själv och är mogen nog att inte svika andra! så de så! slösa inte er tid här om ni vill förstöra för ni kommer aldrig att stoppa mmig!

dUNKAR SEAN DEN FÖRSTA BANAN!

linnea och jag dunkare sean banan yeh!.... Här finns det bling bling, schampoo och surströmming! yehhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

svar på tal till en person som är avensjuk!

Anonym om Frågestund:
Fjårtiiiiizzzzz?!

Svar: Tack så mkt! jag antar att du själv är avensjuk på mig! Jag bryr mig inte om vad du tycker och tänker. Tar bara åt mig av bra komentarer dom dåliga kan man väl skita i! Det är fegt att skriva anonym.. man ska stå för de tman säger. Du behöver inte slösa tid på att komentera elaka saker på min blogg! du slösar bara på din egen tid! Tack för mig!

YOU CAN TRY BUT NEVER STOP ME! CAUSE THIS IS WHAT I MADE OF.

Frågestund


Oseriöst videoinlägg

ja vad kan man mer säga en oseriöst..


Det luktar mat i hela huset!

Åååååh luktar god mat i hela huset! snart kommer våra gäster och då ska vi äta finmat! hehe...ääeeh jag ska inte ljuga det blir indiskt! haha men det är ju också gått! Jag bloggar lite senare! pusspuss

fu*k

Fattar inte vrf man inte kan ladda upp mer än ett video inlägg i timmen på bloggen!


Frågestund


Första videoblogg

hhehe säger jag bara...


Ridbilder!









dagens outfit och facelook



Tröja - Monky

shorts - Vero Moda

Tights - ??hehe



Öronhängen - Vero Moda


Dagens ridpass

Var i stallet typ vid kvart i elva i dag:) kollade först lite på när vuxen gruppen hoppade och sedan gick jag ner för att borsta på korven:) Jag trodde att han fortfarande skulle va på dåligt humör med tanke på igår men nej, han var jätte mysig och helt underbar♥ Desutom hade han ju inte rullat sig i hagen, så han var ganska lätt att borsta! Idag var det ju hoppning som stog på schemat och det gick väl sådär. Han var lite seg idag och hade inte direkt någon energi:( Lite tråkigt men det var okej. Efter lektionen red jag och anna ut i skogen och upp till landborgs fältet! det var jätte kul men innan det så hoppade vi några hinder inne i skogen och han typ bara skenade iväg och över hindrena som bara den! det gick helt amazing snabbt! haha men det gick bra sen och det var en härlig uteritt!
Puss
bild från idag!


Morgon frisyren! Vill ni se?

Om ni vill se min galna morgon frisyr så Behövs det fem komentarer! Jag lovar den är helt galen! Så ni som vill se, komentera!


Godmorgon Godmorgon hör du hur fåglar kvittrar.....

EEEEEhhh vilken fin rubrik jag gjorde! Lite oseriöst....iaf nu har jag vaknat och ska precis börja äta frukost! sen åker vi till ridningen för att Hoppa ( ? ) lektion på pollen. Men idag regnade ju inte så kanske blir en skritt runda ute idag istället! Härligt...

Det blev ett kort inlägg men jag bloggar mer sen när jag kommer hem. Blir tyvärr ett bildlöst inlägg efterrsom jag alltid ser bedrövlig ut på mårnana!
hahah Pusss

godnattalla

God natt säger jag bara! Är otroligt trött nu efter denn alånga fredag den 13 dagen:) Ska bara dricka upp min kvälls smothie sen ska jag gå upp och skrypa ner under täcket♥ GOD NATT ALLA GULLUNGAR OCH PUSS PÅ ER
cHECKA TRÖJAN HAHHAA

Who´s thaat girl? It´s Jess!

OMG NEW GIRL VAR SÅ OTROLIGT BRA! haha gillar verkligen sådana serier! VAD TYCKTE NI? KOMENTERA!

En av mina favorit godisar

Här är en av mina favorit godisar! typ döskalle av lakrits:) älskar lakrits... VILKEN ÄR DIN FAVORIT GODIS BIT?

Lets Dance

Sitter nu och tittar på Lets Dance på 4:an tycker att det är ett bra fredagsprogram!
Personligen hejar jag på
Camilla hedmark för att hon är rolig:)
Annars hejar jag på Cicci och anders
Anders Timell och Cecilia Ehrling dansar tango med ett litet lyft på fredag. Foto: Claudio Bresciani/Scanpix
Cicci är ju faktiskt ja få see.... min brylling så det är rätt coolt! Vill hälst att dom ska vinna för at cicci är värd att vinna eftersom hon är en så bra dansare:)
VEM TYCKER NI SKA VINNA?? KOMENTERA!

Någon som kan hjälpa mig!

är det någon som vet hur man lägger upp videos på bloggen utan att använda sig av youtube.... snälla komentera om ni vet :=)

Äta maaat:)

NU ska jag äta lite mat. Det blir potatismos med köttbullar hahaha.....lite roligt som fredags middag, men så får det bli! ska bli gått att äta lite godis sen oxå yamiyami...haha ha en bra fredagkväll säger jag bara puss

kan man va en större soffliggare <3

TEsSAN

dagens ridpass

När jag kom till stallet idag möttes jag av en hämsk syn! Orvar var jätteskitig, jätteblöt och på ett himla dåligt humör:( Så först fick jag spola av honom och sedan borst honom ordentligt. Men efter att jag hade spolat honom var han ju dyngsur och det tog lång tid innan han blev torr och jag kunde sadla. Sedan när jag äntligen kunde sitta upp och börja rida så var han överpigg! han små trippade hela tiden och var lite busig:) Kerstin som äger iglo som står stallad på aledal hade en liten hopplektion för oss. vi hade först mest lite markarbete och sedan gick vi upp till lite svårare övningar med hinder. Det var nyttigt och bar för oss båda.

Tack alla som komenterat fina saker, ni betyder allt!


Allt hänger på vänskap!

Vi två har gott igenom mycket tillsammans, både motgångar och framgångar! Någon gång kommer vi skiljas åt, även om vi håller ihop hela livet ut så skiljs våra vägar åt vid döden... men jag kommer alltid finnas där för dig när du behöver mig.   du behöver inte  säga att det inte är någonting för du kan berätta allt för mig, vad det än är  ♥ Det vill jag att du ska veta, min bästis:)

Taskigt väder :(

Mindre kul... har varit ute och gott med Dexter och fy fasiken säger jag bara. Det var sjukt kallt och regnigt;( Så nu har mysat ner mig under filten i soffan :) så idag blir det bloggday fast sen ska jag ju och rida också:)
Tänkte kanske rida barbacka idag eftersom det är så jeklans kallt och så. Då kan det ju vara skönt att ha en varm hästrygg under sig :) Sjukt mysigt. om det sluutar regnakanske det blir en liten skritttur ut i skogen också:)
Ha en trevlig dag säger jag bara Puss
länge sedan :)

Drömma kan man alltid göra :`(

http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=600203&inriktning=&typ


http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=599972&inriktning=&typ

http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=599960&inriktning=&typ


http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=599945&inriktning=&typ

Är kär...

I dom här snyggingarna <3  Har inte provat dom än men ska nog göra det om dom finns på cheval:)))))
problemet är bara att dom kostar över 4000 kr så nu är det bara att börja spara...!

Munk in my <3

Så jeklans gått med munk:)

nyklippt :)

Det blev bra tycker jag fast det blev en väldigt stor " längd " skillnad men det blev fint och jag blev nöjd:)

ÖGONLOBEN

++++++++++???????

hej igen...

Hejsan jag har inte bloggat på länge så nu får jag slänga in ett inlägg.  idag blir det ridning på gulle plutten och felicia ska med och fota lite. Blir inte så mkt foton men jag hade tänkt mig lite mer i galoppen liksom för där har jag tyyp inga bilder. så det blir bara dressyr idag <3 kommer att åka lite tidigare till stallet eftersom det är påsklov:) gött...
Karin är nu påväg för att hämta pizza till mig HEHEGE gått som fasiken.!! kommer sedan att slappa lite i soffan och harre gött.
kramar till er <3

RSS 2.0