Moustasche Power tonight!

Så här såg jag ut ikväll!
 

new Bloggdesign coming soon!

PROMISE!
är trött på den nuvarande!
 

Island är ett underbart vackert land!


sista dagen - Island

 
Idag är det sista dagen här på island! Åker imorgon bitti och kommer hem sen eftermiddag/kväll. Lite skönt är det att komma hem faktiskt. Även om vi haft det så bra här:) Idag har vi shoppat en sista gång här inne i reykjavik heh..shopping galna nää men det som man har tittat på och inte köpt med en gång! det har vi shoppat idag:) Jag kan säga att jag hittade två jättefina skyltar inne på en vintage- indresdnings butik:) Så dom kommer att sättas upp på rummet inom kort.
Igåe var vi ju och shoppade på Kringlan ( islands störsrta köpcentrum ) Där fick jag tag i en väääldigt snygg och skön skinnjacka och en I <3 Mustach tröja som jag verklligen Älskaar! Hah bor i den idag. 
puss
 

naturBilder - Island


Islandshästarna

Det var en stallhund med! Han hette BRUTUS sååå gullig!

Idag-Island

 
Idag hyrde vi en bil och körde runt på landet! Så himla fint med berg och stora slätter! Såg en och en annan vulkan topp oxå! Vi körde till nationalparken, gullfoss, till en gejser och till ett litet vattenfall! Men coolast var nog gejsrarna somm bah sprutade upp! hehe...Här är lite bilder:)
landskapet
Lilla vattenfallet
Nationalparken
Gejsrarna
STORA vattenfallet ( Gullfoss )
 
 
 

Island

Igår landade vi här på island efter en LÅÅNG resedag! Det är kallt och regnigt men imon skulle det bli sol!.. Idag har vi varit på rejkaviks shopping gator och kollat lite:) Hittade ett  mustach halsband och en almanacka till skolan! Vi gick även upp i den stora kyrkan och kollade upp över staden! Det var himla blåsigt där uppe och man fick typ as mkt svindel..heh..!

Imon blir det att rida islandshästar, såååå kul! ha de så bra puss hej!
 

Wopwop

Just nu är jag i Skåne och ska äta! Åker sedan tåget över till Köpenhamn och flyger därifrån till Island! Love


Love is all we need


WOOPWOOP

Hopptävling imon...ska inte vara med men fick en önskan att vara fotograf åt conny! Wiee favoritjobb! Fick in några fler önskemål från andra ryttare oxå! Så imon blir jag mästerfotograf:)
CONNY OCH LUKAS FÅR BJUDA PÅ BILDERNA! fotade dom i somras:)

Love to you


Måste bara ha den här bokeen!


Döör så rolig hon är! SNOOKI !<3


Mina nya älsklinagar!


RGB på SVT1


Du och Jag, Cornelia <3

Älskar dig över allt annat conny! PUSS
LOVE U MY BEST FRIEND! YOU ARE MY EVERYTHING♥
 

Justgirlythings

 
 
 
 
 
 

Smoothie!


Utvecklingssamtal!

Ska på utvecklingssamtal snart.....trökigt!
Efter det åker jag till stallet och umgås med söta och goa friends!
 

Fina bilder


Utflyckt!


TODAY

Tvingade upp mig själv vid tjugo i ett idag! Hade kunnat sova längre! Sen har jag bara chillat och pluggat. Fast iochförsig var mamma jag och pappa och bowlade kl 5! Mysigt.......
Har studiedag imorgon MEN jag måste ändå dra mig dit kl 16.20 för då ska jag ha utvecklingssamtal??? Fatta även fast man har studiedag ska man gå till skolan för de! åååhhh...önksar att jag inte fick se den där dumma byggnaden på ett tag! Ska nämligen ha spanska prov på tisdag och sen på onsdag ska jag ha matte prov sen på fredag så har vi engelska redovisning + en massa läxor! Fattta vilken häktiskt vecka det här kommer att bli, vi får hoppas att jag överlever annars vill jag tacka min mamma och min pappa.....nää jag bara skoja! Hahaha.....tänkte gå o lägga mig nu och läsa lite frida! Puss
 

FREDAGSMYS


Bilder från idag <3


God natt

Pusselipuss och god natt folket


Ser ni skillnaden?

Ser ni den lilla skillnaden mellan dom två sista? Skärpan är lite bättre vid bladen på blomman och lite annan färgbalans.

Coca Cola

Älskar bilden..man blir bara sugen på en iskall cola just nu!

stallet imon

Tänkte bara tala om att Ottilia min käre vän ska följa med till stallet imon och fota lite när vi rider dressyr:) Kul med lite nya bilder man kan slänga upp här på bloggen jue:)
 

Här ska rubriken stå.

HEJSAN svejsan allihopa.
Har varit i skolan idag rätt tråkigt heh som alltid! I kväll ska jag och pappa åka och kolla på systemkameror och sen ska vi äta på stekhuset! Whíhoo as god mat där jue! Bara för att mamma är borta i örebro så festar vi till det lite:) Mysigt värre.

Lite bilder


OMG


Hoppade det stora nerhoppet idag


Cheval....

Har varit på cheval nu då.. Heh fick med mig en kingsland väst och ett par trumpor som matchar! Gahh super glad just nu! Kan inte fatta att dom är mina!


Kicks

Skulle ju kunna medvärka i nästa kicks reklam! Passar perfekt;)ahhhhh!


RSS 2.0