Ny målade naglar

Rött blev det


Ska ta ett snack med sängen nu!

Hahaha tänkte sova nu föh ska ju upp tidigt imorgon...skola som vanligt:) puss och godnatt


Ölandschoklad! 


Bästa muffins och ja!

Saknar!


Skolfoto 2012

Fy fsiken det här blev inge vidare....euu..
sry för dålig bildkvalitet!

SHS

Vilka ska gå på SHS i år? ( stockholm horse show ) Jag och några kompisar ska iaf det. Vi är där på fredagkvällen och sen hela lördagen. Hörde även att PONNYSANNING OCH NELLIE BERNTSSON skulle komma! OMG Bild+ aoutograf hoppas man på då:) läser ju deras bloggar typ 10 gånger om dan så ganska stort att få träffa dom i verkligheten! YEYH ♥




 

 

 

 

 

 

Hemligt uppdrag

Ska på hemligt uppdrag till cheval imon…heh! Ska nog få med mig något hem:) det FÅr ni se imorgon. Ska till stallet efter det och kolla när sebbe hoppar Lukas! Kul att umgås och bara hänga i stallet. Det var de, håll utkik efter ett inlägg imon!
Ps. Är det någon som vill med och fota när jag rider nån da? Komentera isåfall


Gäster

Ska ha gäster nu ikväll. dom kommer om en stund. Har ridit ut i regnet idag lite härligt var det faktiskt. Kan inte blogga så mkt nu så puss o kram på er!

a girl needs a boy bestfriend!

Inget´skitsnack, inga bitch blickar förlåt men du behöver jag någon som jag kan lita på.....någon som inte berättar ett skit och någon som kan bara vara där utan att äns märkas...det behöver alla....en boybestfriend

Schooolidollii

Har varit chilledill dag i skolan. Lite små snack om saker och så..heehe ( Kajsibajsi) Pluggar just nu på So och engelska Har fan 37 glosor OMG ( om jag inte räknat fel ) Hoppas på att klara alla. imon r det skördefest kulikul! ska åka efter ridningen med jenny och hennes familia! Super mysigt.....<3
Ska ni på skördefesten?
 

Döör så bra du är!


REGN ÄR KUL ATT FOTA I

regn är super kul att fota i! dt blir väldigt fina bilder med regndropparna och allt! Här får ni några hyfsade mobil bilder som jag tog idag!

Dagens Ridpass

Red dressyr idag! Det regnade ju typ hela dagen mn det slutade faktiskt precis när jag kom till stallet, super bra! Så jag bestämmde mig för att rida UTE i paddocken. Det var några stora vattenpölar men det gick bra! körde lite med halvhalter och skänkelvikningar! gick allmänt väldigt bra. Red typ 45 min där sen skrittade jag ut en liten stund! 
BILD FRÅN IDAG

Haft så sjukt många underbara minnen md dig plutten! ÄLSKAR SÅÅ....

photo edited for free at www.pizap.com

Åhh juste!

Hittade ett par jätte fina jeans från bok bok idag! Cooola tycker jag då....

Ny skolväska maybe?

Superfin väska från don donna. Tycker att dn hade en super läcker färg dessutom! Tror att det blir att köpa den efter det andra barnbidraget har kommit! 

Miin Sötaste Finaste Underbaraste poniie


aV ORVARS TAGEL

HAR GLÖMMT ATT SÄGA ATT MITT UNDERBARA ARMBAND HAR KOMMIT

ÄLSKAR DET

Felix attackerar mig!

Jag dog typ!


Avan jogia

Döm mig inte nu! Inga hat kommentarer men fan va snygg han är! Ärligt talat hur snygg får man va? Skulle döda för en sån pojkvän!


Hos karin

Är hos Karin och kissen! Vi har fikat lite chokladmuffins och kollar just nu på plastik kirurgerna. Heh lite intressant att se. Ska typ äta pizza ikvällför både Karin Martin och missen följer med hem till mig sen. Super mysigt och så ska vi se på bonde söker fru! Jiphii super nice


Är i skolan just nu! Ska ha kemi så jävla tröögt! Sitter ochgöraingentinglektion kallas det! Puss

Wtf skrev hela inlägget som rubrik!


Dagens ridpass

Red ut med Conny och anna innan lektionen började. Vi red först dressyr på ängen och sen så tävlade vi oxå lite! Denna gången höll jag verkligen på att ramla av' tappade stigbygeln och sen låg jag på halva sidan Av Orvar och jag höll mig faktiskt på! Lyckades få upp mig i sadeln och sen bromsa in. Hehe… lite roligt endå! Efter det red vi upp till landborgs fältet och dressyrade lite där med och sen bar det av hem igen!

Så tar vi lektione. Och det var hoppning som stog på schemat! Hoppade fram på två hi der sen hoppade vi bana som låg runt 80-90 sådär. Gick väldigt bra då han hade en super fin galopp och pigg framot! Jätte nöjd!


Hola nu ska vi ha SvÄNNSKA

Så kul…nt


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

Jag, My och Sofie höll på att dö och då menar jag verkligen DÖ av skratt när vi såg den här bilden i en av skolanstidningar. Det var såhär:
 
Jag, sofie och My skulle gra en svenska uppgift där man skulle hittaen bild i en tidningen och sen berätta om den, vad som man tror har hänt före och efter! sen dog vi då när vi såg den här bilden och hade fan ingen kontroll på vad jag gjorde men vi typ låg ner på golvet av skratt!   sen så sa vår vikarie att vi inte fick ha den bilden längre så då satte vi upp det i fönstret i salen såa tt alla kunde ta del av den fina bilden. Han märkte förstås ingentig så där satt den!
 
 
sen så var det en annan grej som var sjukt kul oxå! Vi samlade in alla bananskal inom klassen och la det på enenda talrik och så såg det ut som 0m mohaned hade ätit upp alla dom där!
 

Godmorgon


Godmorgon alla bananflugor. Skadra till skolan snart ska få skjuts av pappa mohhahaa...lyx ju! Ska rida pollen idag och det blir antingen att rida ut eller rida drssyr. men hoppas på bra väder!
måste gå puss

här ska rubriken stå!

Har varit ute och sprungit nu som sagt. Gick väldigt bra körde lite intervaller upp för backarna och så. Det var behövande kan jag säga då jag inte har den bästa kondisionen! Sprang först ett het varv sen ett halft. Så det blev sammanlagt 4 km. ALlstå har jag denna vecka sprungit hela 9 kilometer! Fatta hur långt det är för mig som inte är van. heheh....ska försöka att komma ut nu allllltså PÅ RIKTIFT och springa. känneer att jag äter för onyttigt och behöver göra något mer än att rida så springa får det bliu eftersom ingen annan sport passar mig:) hehe har typ provat allla. ( fotboll, gymnastik, judo, simming, ridning ja och massa mer som jag inte kommer ihåg)
 
nu ska jag iaf sätta mig i soffan med en kanelbulle och en kopp varm choklad för det är jag värd! Ska även kolla på det nya programet " kockarnas kamp " Ska bli kul att se lejf manneström ( stavning? ) tävla. se hur kaxig han är när han inte är domare somn han brukar vara!
ska ni oxå se det?
 
puss


Frederico

Jag och anna brukar roa oss genom att rita på tavlan medans lärarna är borta! Och detta ritade jag igår när vi hade svenska? På vår lärare Fredrik som rider på en häst! Nice ju, vad tycker ni?


Springa

Ska ut och springa snart! Känner mig taggad för de så så blir det! Lite varmt idag så kanske inte blir så långt! Men iaf en runda! Pappa ska ut och gå med Dexter så då passar jag på! Ska ha på hörlurarna så man kan dunka musik oxå! Lite extra pepp! Alltid bra!

I skolan idag har det varit lite blandta. Fick göra ett oförberedt prov i både engelska och spanska! I engelskan gick det blää men i spanskan gick det bra hade faktiskt alla rätt! Glad tjej! Fick oxå tillbaka matte provet jag gjorde igår hade helt ok resultat . Typ fyra fel men eftersom jag inte har så bra betyg i just matte var det ändå ganska bra! :) känner även att jag har fått bort min nervositet inför prov och jag var alltid extra nervös inför oförberedda prov! Men nu i sjuan har det helt försvunnit! Bättre konstigt men bra! Så nu måste jag byta om till träningsklädrrna så ses vi puss


School

In dah skol with my friends:) skåpen är ju för snygga


Känner mig nyttig;)

Har precis kommit hem från skolan då vi har haft skoljoggen hela eftermiddagen. Man springer typ för barn i afrika och så får dom pengar elr något sånt. jag och sofie sprang tillsammans..vi sprang exakt 5,2km alltså typ en halv mil! fatta hur trött jag är nu! tog mig nyss en skål med fil och russin. nyttigt och bra!
 
ska inte göra något mer specielt idag mer än att öva till so provet som är typ om en vecka!!! kommer faila assåXD haha.... ni andra år hade bra!

Fryyser

Står här i korsningen och väntar på att Sanna och Edvin ska komma. Det är kallt som fan om man Fan säga så! kan knappt skriva på mobilen känns som mina fingrar ar frusit ihjäl! Idag blir det iaf skoljoggen. Deg blir jobbigt hehe…


BLACK AND WHITE


vet att jag nt har haft den bästa uppdateringen men....

jag har fullt upp i skolan och mec alla läxor! eftersom jag måste ha alla rätt p varge läxa eller prov annars blir jag galen! snart ska jag dra mig till stallet och rida dressyr?? kanske det... eller tror det iaf. har typ blivit galen i långa uteritter! haha...älskar att vara galen och bara ha det kul ute i skogen:)
och i väntan på att jag ska få mitt tagelarmband så har jag ju lite att göra i vargefalll.typ kollat i brevlådan 24/7 hela denna och förra veckan så har det ännu inte kommit. Men de ska iaf komma denna veckan så det kommer bildedr!
 
puss på er <3
 

ps. BOYS OM NI LÄSER! SÅ MÅSTE NI KOMENTERA ELLER HUR? ( KARWAN, BASHAR, MOHANED)

fotat







Sovtöver med ida och conny

Chill åt påpizzeria igår och sen vart uppe tills två. Somnade till Adam och Eva haha vi hade ju lite kul:)


Fkn awesome

Detta kom i brevlådan idag! Fatta va glad man blev! Älskar ju hennes blogg och fattaaaaaaaaaaa! Tycker att ni ska kolla in den!

http://www.claraslife.devote.se


In dah school!

Mina boys på bilderna:)


Skolan nu!

Drar mig till skolan! Hehe…not so funny har jävligt mkt läxor denna veckan som jag inte har gjort och som måste göra:( blää…

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3369483/images/2012/pic_50444202ddf2b356d9004cc6.jpg" class="image">


Musiik!

Music is my drug!


Solesidan

Nu blir det pizza och solsidan! Härlig kväll! :) kommer kanske en videoblogh senare!


rubrik

Orkar inte skriva något idag. Har varit på stan en stund och kollat lite efter byxor. Men hittade inget bläää... trött nu måste dra mig till skolan imon:( Orkar fan inte. Nån som vill gå på bio i veckan, är sugen? Komentera eller smsa!

Awkward.

Är helt besatt av awkward. Har kollat på det hela eftermiddagen! Måste se säsong 2 imorgon.


¡ Fan bäst !

Elizabeth Gilles är fan bäst! Gillar hennes humor och ja, hennes stil! 

Ni vet det är hon som spelar jade i victorious! Är rätt avundsjuk av att hon är tsm med Beck ( avan jogia ) för han är så jävla snygg rent ut sagt!
Puss


Nagelfix!

Älskar att fixa lite med naglarna och denna gången blev det rätt lyckat! Vad tycker ni, FINT/FUL? Komentera!


RSS 2.0