beställt

Nu har jag beställt ett armand från Ebay. super fint litet sjöstjärnearmband för ett bra pris dessutom:) Blev förälskad med en gång! Tack så jätte mycket mamma och pappa!♥ Ni är bäst! Beställde nämligen från usa så det tar några dagar innan det kommer fram, men det är värt att vänta! Här får ni en liten bild:)

trött chey = dålig uppdatering


gullig pnnie

:D

Lite bilder på älskade ponnyn <3

 

Älskar dig william spetz ( lillabloggen )


SOMMARBILD! ( KLICKA PÅ MUSIKVIDEON FÖR ATT HÖRA LITE SOMMAR MUSIK)


Som ni kanske märker...

SÅ ÄR DET INTE SÅ BRA UPPDATERING PÅ BLOGGEN MEN DET ÄR FÖR ATT JAG ÄR IVÄG HELA DFAGARNA IS TALLET NU. OCH JAG ÄR HELT SLUT NÄR JAG KOMMER HEM. EFTER DEN HÄR VECKAN SK A JAG BÄTTRA MIG, LOVAR! LOVE YA
OLD PICTURE

Veckans citat ( tidsinställt )


Vaknat och idag är det dags!

ååååhh snart åker jag till aledal! hoppas att anna har kommit när jag kommer:) vill inte vara själv i stallet!
hinner inte skriva så mycket mer!
puss

läste tidning förut men det gick inte så bra, med andra ord jag blev distraherad!


Spricker snart...

Jag spricker ärligt talat snart! av både förväntan och nervositet. Har packat allt inför imorgon och det blev en hel del! Väskan full! Kollar lite på fb och lite på matchen mellan england och italien. Dålig fotboll -_- regnar j*vligt mycket ute nu så jag hoppas inte det blir såhär mycket regn imon. har  kollat och det ska tydligen bli åska på onsdag:S 
lääskigt men då ska jag ta ledit från hästarna:) eller jag ska vara i stallet men inte rida. ska typ fota lite med Karro ♥ ska bli mysgt de3 med! Till lunch imon blir små mmini pizzor från italia! mumma!!! 
haha ska gå och lägga mig snart god nattt

längtaaar

LÄNGTAR SÅ HIMLA MKT TILLS IMON! kommer verkligen bli en mysig vecka med massa nya kompisar och otroligt mkt ridning:) ÄLSKA! ska vara i stallet kl 08.00 imorgon och få se vilka andra som är lika tidiga som jag! Yeeeyyyhhhh!
Bilder från ridLÄGRET förra året!

Maxi

Åkte med mamma och mormor till maxi för att handla MAT. men det blev mer än bara mat XD Vi gick in på Change   
( underkläds butik ) för att dom hade ta två betala för en! Och då hittade jag en jätte, JÄTTE söt bikini! Den ska jag använda när vi åker till Mallorca! ÄLSKAR DEN VERKLIGEN!  tog den sista som fanns i min storlek! Här är en bild på den!
 
urgullig om ni frågar mig! Men tycker inte att det ser ut att vara samma färg på bikinin på bildernaO.o men det är typ den färgen som BH är i!
Puss

det här köpte jag!

Nu har jag varit på hööks och detta blev inhandlat:)
 
* ett blått schabrak från showmaster
* en ryktsten
* nos och nackludd

hej igen..

Förlåt för dålig uppdatering unedrmidsommardagarna:(Jag har försöt att göra massa inlägg från mobilen men det har inte gått att logga in, kanse är för att vi var mitt ute på landet? vet inte... Iaf jag har firat midsommar på öland hos min kompis Linnea. Vi har åkt hölass,plockat blommor och dansat runt midsommar stången. Det har varit mysigt och vi har även ätit jätte god mat som sill och räkor ny potatis, kyckling och sallad^^ På midsommar dagen åkte vi till ärleklinta ( stavming? ) och hade trevligt i Linneas sommar stuga. med andra ord har jag haft en bra midsommar. HUR HAR NI FIRAT MIDSOMMAR? KOMENTERA.
'
bild på linnea:)
 
Idag ska jag sticka till hööks och köpa in lite grejer tills nästa vecka då jag ska hyra orvar! Det får ni se sen vad jag lyckats inhandla! och jaa sen ska jag nog inte göra något mer idag! ni får hadebra! puss
 

Lite text för en gångs skull;)

Okej I går gick jag och anna på staan:) det var kul ....  Efter det så var vi på bio, SNOW WHITE AND THE HUNTMAN  såg vi:) den var AS bra! Sjukt spännande men anna vågade typ inte titta för den var lite läskig ibland:O Det tyckte iaf inte jag hahah....

Idag så har vi varit i simhallen. Det var oxå roligt och anna hoppade från 3:an hahah hon kom över sin rädsla!;) Men jag hoppade från femman och trean men typ jag tvingade upp anna upp till femman men hon gick ner sen för hon fick höjdskräck:) hahah....

Nu ska jag typ dra till soffan och götta där XD ses puss

P.S jag älskar värkligen mitt nya halsband som jag köpte på glitter:)
image description

WTF

?? Undra vrf samma video inlägg laddades upp en gång till??


Barbacka hoppning 70cm


Älskade ponny, jag saknar dig!

Jagsaknardigmenomenveckasåsesviigen:)denveckanskavihajättekulochbaramysa!älskardigpuss


ny design pågång;)

VI FÅR SE OM DEN KOMMER UPP!:)
image description

veckans citat


Söndaakvääll


XD haah anna kommer du ihåg!








På tisdag

Då ska anna och jag på bio:D det kommer bli jätte roligt! Vi ska se snow white and the huntsman:) typ äventyr, skräck haha!


Två bilder från skolavslutningen!


sommar bild!


svar på tal- isabell

Isabell om Tar bloggpaus:
Neeej!! Gör inte det Linn!! Din blogg är super!

Svar: Börjar med att säga tack:) det kanske inte blir en hel bloggpaus utan jag skriver kanske inte varje dag utan kanske nån gång i  veckan.  blir lite smått o gott;)

Tar bloggpaus


Bilder

HAR LADDAT NER HELA MINNES KORTET FRÅN SYSTEMKAMERAN TILL MIN DATOR ♥ sÅ NU HAR JAG TYP JÄTTE MÅNGA BILER SÅ DET RÄCKER! HÄR FÅR NI LITE SMAKPROV:

tAGEN AV MIG :3

Vaknade vid hal ett, väldigt trött orkar inte blogga

Rubriken säger allt


Höjdhoppning! Yeh

Idag hade vi höjdhoppning på lektionen. Det var jätte kul! Jag och Orvar nådde upp till 1m, men synd va att vi inte fick hoppa mer sen:( skulle kunnat ta en höjd till:) haha galen:S
Printad bild på 1m höjden. Film kommer:)


Veckans citat


Tröja

Jätte fin tröja jag fick av pappa igår när han kom hem från Barcelona:) tack!


Köpt

Nu har jag köpt en behandlad täckgjord av Carin för bara 10kr! Billigt och bra, ska rida med den idag hade jag tänkt:)


Täckgjord ge mig!

Tror jag ska köpa en täckgjord till Orvar! Om jag får köpa en av Carin så skulle det var väldigt bra:) då kan jag äntligen Ruda barbacka med gummibanden!


Glass


Barbacka hoppning 70cm


6B

Jag älskar er!


Ute och går sen blir det tandläkare:(

Är ute och går en prommis med Dexter nu. Sen ska jag åka till hööks och byta en sak. Efter det så åker jag till tandläkaren för att laga ett håål! Har inte gjort det förtur men skitsamma!

Jag har iaf tagit sprutan idag och den gjorde jävligt ont. Har även redovisat och det gick jätte bra! Fick ett B, nöjd!

Puss


Jag grillade marschmellows över ett ljus igår!


Fuck dag!

Idag blir den jobbigaste dagen på länge! Är jätte nervös och mår illa därför att vi ska ta spruta idag. Jag har lite sprut forbi! Sen efter de så ska vi göra en redovisning för Björn:( inte lila nervös men ändå! Efter skolan så ska jag gå till tandläkaren och laga ett hål:( har inte gjort det förut så gaahh hjälp mig! Sämst…


RSS 2.0