Så jävla bäst!

har inte skrattat såhär mkt på länge!

Dagens Ridpass


Som sagt så hoppade jag några skutt idag. Började på sockerbit och sen upphöjt hinder ( 50-70cm) Kändes helt ok och hade en bra drivning. Inte så konstigt eftersom jag red med både sporrar och spö! Men det var bra! Han fick till några fina språng där ibland. Inte så jätte proffsigt ridit idag men mitt humör var ju inte på topp men det var ju ändå ok efter en förkylning så jag är nörjd!
Ingen bild från idag:(
 

Morgonmys


Goddimorginen

Vaknade tidigare än väntat idag kl var typ 05.57 när ja kollade påm mobilen. Min klocka ringer ju inte för ens vid halv sju så jag orkade inte ligga kvar i sängen så länge. Okej…idag ska jag iaf dra mig själv till skolan och försöka överleva sista dagen! Regnig värre! Har ju typ regnat hela natten. Men det är rött mysigt:)
Puss


Kan nt sova

Sova det är en sak jag är dålig på! Sover typ 7timmar per natt. Nu säger säkert ni " hon sover ju fan as länge, själv sover jag bara…" osv. Men orkar fan inte upp om jag inte sover mer. Hehe… ska försöka nu igen då god natt! 


Tail.se

Har beställt ett tagel armband av orvars svans! Kommer bli super fint tror jag! beställde med namnbricka oxå så det ska stå orvar på såklart! Så här ser det ut:

God night sweet hearts!


Lol

Chattade lite med kik igår och ja det är underhållande


Pennor!


När man är sjuk får man unna sig något gott!


Det försvinner aldrig>!

Fasiken att förkylningen aldrig försvinner! Men ska iaf försöka gå i skolan imon! OCH DÄRMED RIDA YEY! så kul! Kommer nog hoppa då jag vill känna lite på honom inför Lördags hoppningen:)
puss

<3

Det är sådana här komentarer som gör att man vill fortsätta blogga! STORT TACK!
 
 
 
Isabella Om: ??
                               
            Ta inte åt dig din blogg är bäst!
 
 

Maxi shopping!

Följde med mamma till maxi idag:) Hittade en BH på Lindex och ett nagellack på maxi!



Hade lite kul med pizap

photo edited for free at www.pizap.com

To die for <3

Fatta va snygga! skulle lätt köpt dom direkt om dom inte skulle vara så dyra. typ 1600kr bara, hehe inte rååd!
Men någon gång i livet ska jag fan köpa dom!
 
 

so funny!

 
 

Vaknat och är hemma idag med

Är jätte snorig och nyser hela tide, så jag är hemma idag med. Jobbigt värre:( Vill ju gå i skolan nu när det ändå är rätt roligt. Ska kolla på någon rolig film sen och mysa lite ( med nudlar XD )
puss
BILD TAGEN PÅ KLÄCKBERGA GÅRD!

??

Att du ens vågar? " Elin " eller så kallad " Amanda " Att komma tillbaka efter en tid och säga samma sak! Att min blogg suger och så....? Detta leder till att du alltså följer min blogg även fast du tycker att den suger? Skaffa et liv och sluta klaga på andra!
 
 elin   Om: Frågestund 
                                                                      
            Varför suger din blogg? ;)
 
 
 
asså fyfan vad din blogg suger! vrf började du ens?! :O

tror fan ingen läser din blogg! #foreveralone
p.s sjukt dålig design
 
 
Tjejen har rätt ..tittade in på din blogg för att du länkade den på facebook,kanske hon också gjorde!

anledningen till att du kanske har '50' st läsare är för att du länkar din blogg på fb och då vill kanske folk titta in på den och se om den är bra ..men verkar som om de blir besivkna . JUST TELLING THE
TRUTH !
 
 
Alla dom här kommer från samma IP nummer så det är ju skickat från samma dator fast från olika namn! Nu hoppas jag att du kan sluta att hålla på sådär annars kan jag faktiskt polisanmäla om jag vill det! Så snälla bara lägg ner:)

Skola…

Ska dra till skolan nu! Förkyld som jag är men ska tvinga dit min döda kropp ändå:) får ladda upp med massa halstablwtter och försöka leva på det!
Hoppas inte ni är lika sjuka som jag puss


LOL

 
 
 

Utflyckt i bilder!


Förkyld!

Är tyvärr förkyld! Har varit dålig hela dagen idag. Men vi var iaf ute en liten stund på förmiddagen. Så ni förstår att jag inte kommer att bloga sådär jätte mycekt eftersom att jag behöver vila! hoppas det blir bättre!

Gårdagens Ridpass

Kom till stallet halv nio. Hängde lite med goa vänner och sen vid kvart i tolv så red jag min lektion. Hade karin denna gången eftersom anette var borta eller ngt sånt. Vi red ut i skogen och galloperade upp för landborgen ALLIHOPA! Vi brukar gallopera upp två och två  när vi har anette men nu var det bara liksom alla samtidigt och det var sååååååååååååå kul! Han blev mer taggad liksom när alla skulle upp och då ville ju han sklart varar först! hahaha...super duper kul var det ju! sen hoppade vi massa hinder ute i skogen och orvar var pigg och glad!
 
Efter det hade jag skrivit upp mig på en til lektion med karin. Fast det var bara 6 st som var med. Det var jag och karin i täten sen så var det två små tjejer och två vuxna! Så lite delad kunnighet där men det gick bra. Vi gjorde typ exaktsamma saker fast lite lugnare. Galloperade upp förlandborgen hoppade en av bumlingarna och så! Super kul det med.......
 
Sist ville små tjejerna ner och bada så då följde jag med och hjälpte till lite:) Så mysigt dom hade och jag ångrar nästan att jag inte hade med badkläder själv!
 
Så pappa kom och hämtade mig vid hal fyra efter en stalldag på 7 timmar! Härligt med lite träningsverk!
puss

Dagensridpass

Kom till stallet kl halv fem med förhoppningar på att någon rolig social människa skulle vara där men icke! bara privatryttare.....men sen kom elsa och fixade ihop det lite:)
 
Red kl 6 med izabella och maja. Vi red i padocken och jag red med banden idag! Fick skritta såfär en tjugomin för att få honom avslapnad och verkligen gå fram till betett! Sen så losnade allting då....och han blev jätte fin! fick till några jätte fina serpentin övergångar med mycket kraft i! Super ponny! efter ett tag så vände det! han var seg och ville inte fram tikll bettet. Så kämpade en tjugo min till för att få honom så där riktigt fin igen. Så sita kvarten losnade det igen och jag kunde fortsätta! tog en gallop i varge varv ochhan börjar bli mycket bättre på det. Han var otroligt fin i det ena varvet och i det andra ficn men inte helt perfa.....Men såååå nöööjd, hoppade även ett litet hinder på slutet! 
Bild från idag:)
 

I AM GOING TO THE STABLE!

snart ja! Tänkte kanske rida med banden eller rida ut! eller kanske hoppa? nee...jag vet faktiskt inte. Men någonting kul blir det iaf! upd senare!
 
GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN SNÄLLA?
 
BRO, PLZ DONT FORGET THE "FRÅGESTUND"
 
 
passar jag i ´sidben eller?

FRÅGESTUND!

FRÅGAFRÅGAFRÅGAFRÅGAFRÅGA NUUU! KAN VA ALLT FRÅN PERSONLIGA GREJER TILL HUR SKOLAN FUNKAR! SÅ PASSA PÅ DET DU VILLL HA SVAR PÅ! SVARAR PÅ ALLT!

MÅSTE ha

MÅSTE BARAR HA DESSA TVÅ SAKEER! MEN PROBLEMET ÄR ATT DET KOSTAR SAMANLAGT 7000KR!!!!! OCH SNACKA OM ATT JAG INTE HAR SÄDÄR MYCEKT PENGAR! SKA SPARA TILL VÄSTEN SJÄLV SEN FÅR JAG VÄL BETALA NÅGRA TUSEN PÅ OBJEKTIVET OCKSÅ MEN DET HJÄLPER PAPPA TILL MED!

Komit hem från skolan! Chill dag!

Som rubriken säger ah så har jag kommit hem från skolan! hade en chill dag med goa vänner! Kollar just nu på bygglov och äter någon äcklig ägg-banan macka som jag fixade till! ibland så finns det ju inte så mycekt att äte här hemma! Ska typ inte göra någonting alls idag utom att plugga lite då...men det bli renkelt!
Puss

New in

Har varit och shoppat lite idag! Varit inne på bland annat Djur och natur och Lindex!
 
* Rosett snoddar 29:-
 
 
* En grimma 90:-
 
* Ett halsband 100 :-

Göra INGENTING dagen idag!

Har en "göra ingenting dag" Idag skönt är det! Men i skolan var det så dryygt! Hade dom tråkigaste ämnena! HATE IT!
 
* Fysik
 
* Idrott
 
* Matte
 
*biologi
 
SUPER SEN LUNCH!!!
 
* Tema ( i en och en halv timme!!! )
 
It sucks!
 

Dagensridpass

Idag var det ju såå varmt så tänkte rida barbacka och bara har kul och inte ha så stora krav på honom!  Red i paddocken och efter 15min började sticka som nålar i benen. Har aldrig riktig känt att det sticker så men idag var det värre! Lite senare bestämmde jag mig för att ta på sadeln! så jag gjorde det och det var såååå mycket skönare ahahaha! Jo men ni förstår...såvar det! Höll barar på att få honom rakställd när man vänt upp då han gjärna sjuter på ytterbogarna! så det var bra!

Efter ridningen åkte jag och mamma ner till isgärde och tog ett kvälls dopp! Jätte mysigt och stilla. Bara någon enstaka person som va där nere! men så mysigt!...................
 

Haha bara gjort såhär idag! min avänner är fantastiska!


Första skoldagen!

Det var faktiskt en härlig känsla att komma tillbaka ändå! Klassen käns bra och det kommer nog gå fint.  Ska iväg och rida snart! få se kanske blir en utefitt det känns så iaf! Om dom andra vill förstås:)

dagens outfit and facelook

 
* T-shirt - Barcelona                                                               * puder - M.A.C
* stickad kofta - H&M                                                             * Läppglans - H&M
* jeans - Gina tricot                                                                * concealer - Kicks

06.30

Kl är 06.30 och jag ligger här i sängen och väntar för att få kunna duscha!! Trött som fan men lite roligt ska det bli att börja skolan igen!


Sjukt irriterande!

´DET ÄR EN GREJ JAG STÖR MIG PÅ SÅ SJUUKT MKT! OCH DET ÄR NÄR HÅRET FASTNAR I LÄPPGLANSET! TYP SE MIG UTE OCH GÅR OCH VINDEN BLÅSER OCH SÅ FASTNAR TYP HELA MIN LUGG I LÄPPGLANSEN! GAAHHH DÅ BAH: VARFÖR TOG JAG ÄNS PÅ MIG KÄPPGLANS??? SÅ IRRITERANDE HATAR DET!
HAR DET HÄNT ER NÅGON GÅNG?

JUSTE KOM PRECIS PÅ ATT IMORGON BÖRJAR JAG 7:AN

 

cyklade oc hköpte lite glass


Robinson revanchen

Om en halvtimme börjar robinson revanchen på tv4! Super kul! hejar på anna och robban! dom är bäst:) Hoppas dert är bra!
 

..........Måndag..........

Jag antar att dom flästa går i skolan nu men inte jag. själv ska jag göra det här idag:
 
 
♥ Gå en långrunda med dexter
 
♥ sälja mitt schabrak
 
♥ Åka till adels och kolla cykelhjälm
 
♥ Åka till hööks
 
Det är typ min dag det där! Så ni får hade bra
 
Taco hej
FÅR BLI EN SÅN HÄR SOFT BILD

Ska ta ett snack med sängen nu! Natti!

 

It`s just me and you can´t change it!

Har lite myspys så här nu på kvällskvisten. Chillar och har det allmänt gött! Min huvudverk har försvunnit förvånadsvärt men det var ju bra iaf... hoppas ni har det bra såhär innan skolan! puss
 

Pizza time

Nu är det pizza time! Gotti!


Skolan börjar...på TISDAG!

Mohahaha jag antar att dom allra flästa börjar skolan imon, meninte jag!!! haha börjar faktiskt på tisdag.
Härligt♥

Söndag!

Idag vaknade jag runt halv ett, sov som en stock haha.... >Vid två åkte familjen till farmor för att fira hennes födelsedag. Fyllde 87 år! Hon fick några fin apresenter och lite blommor♣ Så jag har varit där hela eftermiddagen och suttigt och varit social. Gillar igentligen inte att sitta still sådär. Finns liksom inget att göra heller eftersom hon har sin stuga mitt ute på landet typ! ( Hossmo) Men som tur va hade jag mobilen med mig haha....
 

Har Fått sålt mitt limegröna schabrak oxå! Hon som ska köpa det kommer imon! Så en hundring rikare..... Bra! Äntligen.... Ja som ni ser så har inte headern kommit upp än för den blev lite försenad men det kommer iaf!
 
Puss
MOBILBILDER från idag:
 

Dagensridpass

Kom till stallet och det var lungt, inte såmycekt folk. Karin ryckte orvars man innan jag skulle rida och det blev inte så fint, han hade ju ganska lång man innan och nu fick han super kort man! inte så snyggt men men...
 
Ridpasset gick bra! hade gummibanden oxå. Han var lite lång i halsen först men sen låsnade det och han gick jättefint! jobbade mest i trav och skritt då han var jätte fin! prövade även en gallop och i den var han stundtals fin! men det var ju försra gången efters ommarlovet så jag är mer än nöjd!
 
Skrittade ut en 15 min efetr. Han var gasnksa svettig för det var ju såååå varmt inne i ridhuset så det var bara skönt att komma ut lite. Sen när vi kom in fick han en rejäl dusch med schampoonering och allt! efter det blev han jätte fin!
 
tyvärr ingen bild från idag:(

Nytt skal igen!

Har fått rtt nytt skal igen! eftersom det andra som jag beställde innan blev en helt annan färg än i verkligheten så fick jag ett nytt helt gratis! så nu har jag tre stycken egendesignade skal att ha! Oh yeh diggar det....
 
 
 
Det här beställde jag ju först och det var jag nöjd med:
 
Sen beställde jag ju ett till och det blev inte bra så här ser det ut!:
 
Och såhär ser det nya skalet ut:
JÄTTE SNYGGT!
 

Idag blir det ridning!

Idag sjka jag rida igen! Så kul!, ska rida med gummibanden:) Hoppas att han inte glömt vad jag har lärt honom :!
Blir mest trav och skritt tror jag, Och ÖVERGÅNGAR! hehehe...där han ofta glömmerbortsig! menmen vi fårse hur han reagerar!
 ÖNSKAR ATT HAN KUNDE VARAR SÅ HÄR FIN IBKAND!

Ny desig pågång:)

Nu är det en ny design pågång! kommer bli nyare bilder och så! Den kommer upp idag nån gång. ehehe
så ni får kolla bloggen hela dagen oh hålla utkik!
 

Dessa bilder vill jag ha med R


Gårdagens ridpass i bilder.

 
♥o

Vi hade lite kul med kameran


gästbloggning av Karro

Hejsan svejsan! :))  
vi har gjort eget hästgodis och nu kollar vi på tv och lyssnar på musik! :) 
sen ska vi till Aledal, Linn ska kanske rida lilla Orvar! och ska ta lite foton isånna fall! 
Om en liten stund ska vi ut och fota så det kommer bilder =)

Några bilder sen dressyr tävlingen!

Eftersom jag inte hann ladda upp alla bilder från dressyr tävlingen så får ni se dom nu:

Vi = Så BÄST!


Det jag köpte i göteborg!

Det här köpte jag i Göteborg:
 
* En stickad vinröd tröja från H&M
 
 
 
* En marinblå stickad kofta från H&M
 
 
 
* Ett Vitt Linne från Zara 
 
 
* En så kallad stickad " pippi tröja" FRån Rut m.fl

Onsdag!

Idag KOmmer Karro hit:) Vi ska ha det kul och så! Sen lite senare åker vi till stallet. Kanske rider orvar det får vi se. Saknar honom så himla mycket! Kan inte fatta att jag kunnat varar utan honom nästan hela sommaren! Men nu kommer vi igång igen:) Så glad för de!

Cornelia & Lukas 12/8 2012


Några bilder sen helgen!


Uppe med tuppen!

Vaknade kl 04.30 idag! Måste hinna till tåget som går 05.50 hehe... segt med andra ord!  Så nu dom två senaste dagarna så kanske det blir mobilupdt ist!
puss

Nytt egen designat skal!

Jag beställde ett egendesignat skal för ett tag sedan och idag kom det! Så himla nöjd med det, typ mitt dröm skal1 Eftersom det är Orvar på då! heheh... men så värt det!

Cornelia och Lukas 7/8 2012


Gästbloggning av Cornelia=)

Hesan svejsan allesammans!
 
 

TIDSINSTÄLLT INLÄGG

VECKANS CITAT OCH TJEJER LÄS FÖR DET STÄMMER!
 

TIDSINSTÄLLT INLÄGG

Nu är jag antagligen i stallet med conny! Heheh... efter stallet får vi se om jag stannar hos henne eller om jag åker hem dirket. vet inte riktigt vad jag skakriva eller hinner inte för vi ska snart åka nu men det blev ett flumigt inlägg.
HAHA MIN OCH ORVARS ÖKADE TRAV!

Denna veckan = FULLT UPP

Hej igen
Just nu kollar jag på Lotta på Liseberg och efter som ingen har gissat rätt på vart jag ska så ska jag berätta det nu. 
NÄSTA VECKA PÅ MÅNDAG SKA JAG OCH KARIN ÅKA TILL LISEBERG OCH KANSKE GÅ PÅ JUST LOTTA PÅ LISEBERB! SKA BLI JÄTTE ROLIGT:) VI ÅKER DÅ TÅG UPP DIT PÅ MONDAG MORGON OCH SEN BOR VI PÅ GOTHIA TILLS PÅ TISDAG! SUPER DUPER KUUL! JA
 
Iaf det var igentligen inte det jag skulle berätta... för imorgon ska jag nämligen följa med cornelia till stallet, för  hon hyr lukas:) Tar antagligen med mig kameran så det blir några bilder här till bloggen oxå! Kanske hinner slänga in ett inlägg på morgonen imon men vi få se elelr kanske gör ett tidsinställt istället. 
 
Det var dom planera hehe...
 
XOXO 

Djupvik

Imorgon bär det av till Djupvik och då till Jennys sommar stuga:) Åker ner dit på morgonen och sen är vi där hela dagen. Ska bli kul´att få umgås med Jenny och bada o greja! Dexter följer inte med och det blir skönt! hahaha... när man är borta blir han lite för mycket att hålla reda på. Så det är morgondagens planer, dessvärre blir det ingen bra uppdatering imon heller men jag hoppas ni förstår.
puss

Fotat

Fotade lite när vi var ute i hossmo:

Hoppning Dexter

Här är bilder från när jag och Karro hoppar Dexter♥ Vissa blev riktigt bra och måste bara lägga till en sak, hehe....ni behöver INTE bry er om dexters Lååååånga öron! Här kommer bilderna:

gästbloggning av karro

Hej jag heter Karro! idag ska jag och Linn hoppa med Dexter! sen ska vi gå på stan!
hehehe.......

Hehe vad ska man säga, Beroende??

Har lyckats utöka min samling av schabrak idag! Ja, vad ska man säga? Det är inte lätt att motstå snygga schabrak. iallafall inte när man heter Linn. Så denn agången blev det ett begangnat schabrak från Jacson! Det är en nyvara som har en touch av Lyx., heheeh.... Här är det:
'
 
OCH JA MED DET HÄR ANTAR JAG ATT JAG HAR FÅTT ETT NYTT SMEKNAMN: SCHABRAK FREAKET!

Lördag!

Just nu kollar jag på hoppningen och såg just lisen rida,o ja vad säger man.! När hästen kom in på banan blev han jätte stressad och började studsa och stegra. Och när dom äntlige nkom igång att hoppa så tog han ett gallopsprång för lite och körde rätt in i hindret och lisen trillade av! Åååhh... men det var ju tur att ingen blev skadad!
 
 
KL 3 ska jag åka ut till hossmo för att fira min kusins födelsedag:) och där ute är jag ett tag! Så tyvärr inte så mycket bloggning idag helleer! Har fullt upp just nu. så det blir lite svårt att blogga och hålla uppdateringen igång!:(
 
IMORGON: då kommer karro hit ♥ Super kul ska det bli! Vi hade tänkt att hoppa med dexter och gå på stan lite:) Sen är det ju oxå nån cykel grej inne i stan och det skulle va kul att se på för dom  kör jätte snabbt på kullesten och det ser skitläskigt ut! Eftersom jag inte vet hur länge karro stannar så får vi se om jag går in dit:)
 
Så nu är ni medvetna om vad jag ska göra dom senaste dagarna! heheh...
 

SrY

Sry för dålig uppdate idag men har inte varit hemma:O Mamma och jag cyklade till stan för att fixa ett bankkort till mig sen så köpte vi en leksak till karins misse:) Efter det cyklade jag till karin för att hälsa på där . Alltid lika kul att träffa min syster och söta kisse missen:) Sen har jag bara suttit där hemma myst ätit och de vart allmänt chill:) Härlig dag säger jag bara!
Puss

Hahaha Loreen hahah

Like in 3 sec or else she will be in your bedroom tonight :P

BoomB

Släpper en liten bomb till er nu och med det ger jag er en ledtråd vart jag ska:)! JAG SKA ÅKA OCH SKRIKA, SE EN KÄNDIS PÅ EN MÅNDAG!  VART SKA JAG? 
 
DEN SOM GISSAR RÄTT FÅR EN GÄSTBLOGGNING OCH EN LÄNKNING!
 

Felix

Så här ser alltså karins kissemisse ut:) FELIX
Fin Bild NOT
DEN HÄR BILDEN ÄR JAG NÖJDAST MED:)
 

varirt på stranden:)

Nu har jag kommit hem från stranden!  Himla varmt det är idag öhh... badade i det kalla vattnet oxå:) Skönt....
ah bilderna på missen kommer idag.
puss

Dressyr

Om 13 min börjar dressyren! Alltså är patrik kittel och scandic med yihoo! Vi får hoppas det går bra och att sverige kan ta sin andra medalj! Tv sänningen börjar inte förens 13.10 eller nått sånt. så nu kan ni se live sänning från svtplay! Nu håller vi tummarna för att det ska ggå bra för sverige, komigen nu!!!!!

...

 
Hej
sry för dålig uppdatering men jag blev borta hela dagen:) Alltså hemtat Felix och han var jätte snäll och jätte busig! Jag orkarr inte ladda upp bilderna jag tagit med systemkameran nu men i morgon kommer det ( Tror jag )  hehe... tog några super fina kort på honom som jag blev riktigt nöjd med! Så det får ni troligen se imon. God natt puss och kram på er!
 

Hopp outfit!

SKULLE NI KUNN AHA DETTA PÅ EN HOPPTÄVLING?
 

Dagen

Hejsan svejsan, vet inte hur många gånger jag skrivit den här rubriken hehe....
 
Idag ska jag iaf cykla till karin ( min syrra ) sen åker vi till Nybro för att hemta hennes kattunge! Den är så HÄÄÄÄÄÄÄÄÄR söt! Så system kameran hänger med. Få se om det blir några bra kort på den lilla! i så fall ska jag försöka lägga upp dom bilderna här. Annars får det bli en mobil bild:) Jätte roligt blir det.
Det blir antagligen mobil bloggning idag om blogg.se tillåter.
puss

RSS 2.0