Studsmattan


Film på volter kommer:)

Asså på studsmattan då! ! Haha lite rolig grey:)


svar på tal- carin

carin sundh  om Black and white:
Men det är väll med mulle eller något på? ;)

 Svar: Jo det är sant men den är väldigt gulliG! hehe en du kanske inte letar efter en sådan:)

Espanol

Hola! Qué tal? Estoy bien. Me llamo Linn, y tú? Mi tengo trece anos. tengo dos hermanos. un hermano y una hermana. Mi hermana se llama Karin y mi hermano se llama Martin. Mi tengo una mamá y un papá también. Mi mamá se llama Monica y mi papá se llama Jörgen. Tengo tres animales. Un perro, se llama Dexter, dos gatos se llama asta ý tessan.
Me gusta caballos. Mi caballo le gusta comida,zanahorias y mi. Qué color te gusta más? Mi color favorito es lila y blanco.
 Sé que la capital de espana se llama madrid.  Como lo sabes?

Aja orkar inte skriva mer men ni kan ju fundera på vad det här betyder;)

Black and white


Old things


Svar på tal- Maja

Maja  om Stallet nästa:
Heiii!
Fråga:
Hur länge har du och Anna varit BBF?

 Svar: EEEEEEHHMMM....... rätt så länge nu tror jag^^

Stallet nästa

Nu när mamma kommer hem så ska jag åla iväg till stallet!hämtar upp Conny först oxå:)

Idag var det ju skola som vanligt. Så här såg min skoldag ut:

8.05-9.00 svenska
9.10-10.05 matte
10.15-11.15 spanska

Lååååååång Lunch

12.15- 13.35 hemkunskap
13.55-14.55 teknik

Slutade då ungefär vid tre:) tidigt!
Uppdaterar sen
Puss


Veckans Citat!


Mår bara skit just nu så no blogging!


Djjsskbs

Nu sover vi snart kanske och klockan ät 00.40 vi skrek och hoppade som några jävla girrafer på utflyckt när loreen vann! Yeeh


Frisören anna

Hör har ni mitt rufsiga hår men allt blir bättre med frisören anna:)


Hello stable friends


Vaknat

Jag har vaknat och ätit frukost nu. Snart ska jag klä på mig ridkläderna och sticka till stallet! Det blir nog att rida med gummibanden innan lektionen och sen får jag ra av dom när vi ska hoppa:) efter ridningen följer anna med
Mig direkt hem. Jag ska ju ha en liten fest, så dom Andra kommer vid sex! Det kommer bli jätte kul! Måste kila puss


PiZap bild!


Vem är den här snyggingen?

photo edited for free at www.pizap.com

Dagens ridpass- fredag

Idag red jag själv för dom
Andra var på lilla vm eller något liknande. Jag red inne i ridhuset för Lena hade lektion ute i padocken, ville inte
Störa:) Jag började rida Dressyr med gummi banden. Det gick väldigt bra och han lysnade. Gjorde
Lite serpentiner och volter men
Mest övergångar. Just från skritt till trav så är han väldigt mjuk ibland. Det käns väldigt bra att han kan hålla den formen även i traven. Sen kom anna och då hjälpte hon mig att ta av gummibanden och sätta upp en liten sockerbit som jag hade tänkt hoppa. Vill inte hoppa med gummibanden det känns för mycket liksom. Jag har inte dom kraven i hoppningen att han ska gå i form. Jag började trava lite smått och då märkte jag att han var väldigt fin även när jag inte hade gummibanden. Självklart fick jag jobba lite mer men han gick faktiskt ner utan dom! Så jävla stolt över honom. Att han fixar det på sån kort tid! Han börjar slappna av mer och mer för varje lektion! Skit nöj över honom.

Sen så kom Anna ut och då skrittade vi ner till vattnet! Jätte härligt och där nere badade vi oxå:) först ville
Dom inte gå ner så djupt men sen provade vi en andra gång och då gick dom faktiskt ganska långt ut! Iallafall upp till magen! Men det är ju ändå ganska kallt i vattnet så jag förstår dom. Jätte nöjd över dagens ridpass och vi får se om det går lika bra imon!
Puss

P.s det är bild från idag!


Tips på bra låtar

Här får ni några tips på bra låtar! Älskar dom, framförallt FLYTTA PÅ DEJ årets sommarplåga!


Dagen

Jag sa väl att jag skulle duscha?


Ute på promenad


Hahahahha solat för länge?


Bild

Idag ritade jag denna häst på bilden. Bilden är lite konstig!


Solar

Ligger ute på baksidan och solar lite! Typ 23 grader ute och jag vill ha lite färg! Steeeeeker!


Dagens outfit

Linne- veromoda

Byxor- vila

Top- Gina


Goodmorning

God morgon alla blogg läsare. Nu har jag ätit frukost och ska gå och klä på mig!
Puss


Godnatt

Säger bara godnatt folket är trött och ska gå och lägga mig nu!
Puss
Ps. Bjuder riktigt rejält på den hör bilden. Min kompis tog den på mig när vi sov över:)


Svar på tal- isabell

Fråga: Hur länge har du hyrt orvar?

Svar: ungefär ett år nu. Ganska länge nu men det är kul att rida och jobba med honom:)


Dagen

Har varit så himla trött idag! Typ sovit på lektionerna:) men det har väl varit en helt normal och vanlig skoldag förutom att vi åkte till påryd för att titta på teater. Den hette typ tre steg och den var ganska bra! Ibland tycker jag att dom fånar sig lite för mycket som om vi är småbarn. Men det var iaf okej! Vi blev typ försenade dit och teatern fick börja lite senare och då kom vi även hem senare-_- tog typ en halvtimme att åka hem igen. Höll på att somna i bussen ;)

Nu har jag ätit och ska höra läxorna blää… himla kul-_- jag har spanska engelska och so att göra! :S hoppas ni har de bättre.
Puss!


Gyros

Härligt med de till mellanmål! Tack mormor!


Dagens outfit

Linne- ?

Kofta- Vero moda

Byxor- vila

Halsband- glitter


Har kommit hem från skolan nu! Så då åker vi till stallet, men först ska vi hämta upp Cornelia:) puss


Godnatt

God natt alla fina bloggläsare nu ska jag sova! Imon blir det tråkig skola men jag har oxå rolig ridning det blir super kul!om det blir fint väder imon me så planerar jag och Cornelia att rida ner till sjön och bada lite. Kul som satan! Bild på mig och söta anna!
Godnattsovgott


FRÅG>AN

Okej maja då kan jag svara på frågan och den lyder:
- vilken häst på aledal gillar du mest?

Svar: Maja lilla! det tror jag nog du kan lista ut... hahah du rider ju ändå med mig! Men det är iaf orvar pollen! Han är bäst.
image description

Veckans citat

Nu ska jag börja med någonting nytt här på bloggen. nämligen Veckans citat! Jag bara älskar fina citat! Så här har ni första Veckan citat:

FRÅGA?

Maja om This or That:
Hej Linn!

Fråga:
Vilken häst på Aledal gillar du kunnat?

svar: Hej maja! Fattar inte vad du menar med kunnat? hihi

Shopping

Idag har jag varit och shoppat med anna! Det var jätte roligt! Det här köpte jag!
* en spets tröja från Gina
* ett mobil smycke från glitter
* smink penna ( ej bild )


Söndag!

Hej bloggen. Idag ska jag inte göra något speciellt mer än att KANKSE provrida den där ponnyn. Vet faktiskt inte om jag ska göra de, för jag är inte så sugen på just den ponnyn! Så vi får se, annars åker vi ner till södra och tiitar när min kusin spelar fotboll:) Blir nog inte så bra uppdateing idag heller, kanskegör något tidsintällt:)

Drar till anna nu!


Dagens ridpass- Lördag

Först skulle ja då rida på orvar för lena<3 Vi började som förra gången att flytta lite för skänkeln pålångsidorna. det gick hyfsat bra. Skritten gick väldigt bra han var där nere hela tiden, vi skulle göra övergångar till trav och där var han oxå jätteduktig och stannade i formen. Han var fortfarande inte lika säker i traven som i skritten men efter en stund började han slappna av. då gick han väldigt fint. Sen så tyckte Len att vi var redo för lite galopp. Första fattningen blev inte så bra han lysnade inte rikti´gt och han tog upp huvudet. Men sen så fick vi till det och han var som en ängel och gick riktigt riktigt RIKTIGT fint! Jag är så hiiimla stolt över honom och jag tror vi kommer klara de!


SEN VAR Det....min tur att rida Hamlet. Först tyckte jag att det skulle bli rolihggt att rida honom men så fort vi började trava så ändrade jag mig. Han var hård i munnen och gick imot skänkeln hela tiden. Och att inte ens tala om galoppen!
Hans galopp är lite annorlunda men det var katastrof! Han genade red imot skänkeln och var jaätte pösig-___- Aja nu skiter vi i det! ska iaf rida orvar på hoppningen nösta gång <3
Det här är hamlet:


Värkar bli fint väder idag!


Stallet

Snart ska jag åka till stallet. Gick upp typ vid kl7 på en lördagmorgon-_____- seegt! Men värt det för snart ska jag träna för Lena och senans jag rida Hamlet.

Ikväll blir det oxå att åka ner till
Anna för att fira hennes föräldrar:) är där nån gång vid fem och sentens kvällen så det kanske i te blir sådär jätte bra uppdatering sorry:( men men så får det va iblan. Kan inte blogga mer just nu men kanske gör det i stallet sen.
Puss


Dagens ridpass- fredag

Som sagt så red jag, Izabella, sebbe, Maja och Hannah ut. Först red vi upp till landborgs fältet och travade och galopperade där. Vi skrittade oxå upp för landborgen för att bygga lite muskler. Det var både roligt och nyttigt.
Sen red vi in till en liten plätt mitt i skogen. Där står det massa stora stickar och tärreng hinder. Dom blev helt sjukt taggade och bara körde på utan stopp.;) jag och Orvar fick till några snygga språng!

Efter det galopperade vi förbi pumpaängen och den där ganska långa rundan där. När vi var framme vid aledal igen så gick jag in i padocken för att bara träna lite lätt dressyr och jobba lite med formen. Jag hade ju inte hjälptyglarna på honom så jag trodde inte att det skulle funka men han gick ner ganska fint faktiskt! Riktigt nöjd över honom idag!! Min gulleplutt:)
Puss


Påväg

Sitter i bilen och är påväg till stallet! Härligt väder så det blir nog en uteritt med Maja och Izabella !:)


Fredag

Idag ska jag då rida som vanligt! Jag tänkte ta de lite lugnt idag eftersom vi ska träna för Lena imon. Så om det är funt väder så blir det nog att rida ut och hoppa annars blir det en rolig barbacka lektion i ridhuset:) det blir bra så att jag inte alltid behöver ha så stora krav på honom.

Sen imon så ska jag rida Orvar vid kl 9. Efter det blir det att dressyra Hamlet:) det bilr kul med lite variation från Orvar:) Hamlet är väldig duktig på dressyr så det kommer nog gå jätte bra!

Idag ska jag inte göra så mycket mer än att rida och så skulle mamma och jag dra till stan typ! Kanske blir lite kläder att shoppa:)
Puss


Hockey VM

Nu tittar vi på hockey VM och äter godis. muuums! Gillar igentligen inte hockey så jättemkt men det är vad denna torstagskväll ha att bjuda på så! Vad gör ni denna kväll? KOMENTERA
puss

Tacos

Det blev tacos idagtill middag! Super gått så nu ska jag äta! Mumigt:)


Ett litet svar

anna om This or That:
hej linn<3
vad kul det.ska bli på lördag!!!
fråga?
hur mycket giillar du godis från 1-10
jag tyckr det är.en 100 men vad tucker du???<3333

Svar: Hej anna <3 ja det ska bli jätte kul på lördag :)

 This or that betyder att du ska komenter typ gillar du cola mer en fanta alltså skriver du Fanta/cola!

Men jag kan svara på din fråga endå:) hihi <3

Jag skulle nog svara 8 på det!
Tack för frågan

En rätt ointressant lista men men..

Lite bloggtorka idag så där får de bli.

VEM

Vem är i rummet med dig?

VAD

Vad åt du senast?

Grillad korv

Vad drack du senast?
saft

Vad är det för färg på dina byxor?
svart.


Vad är den närmaste saken som är blå?
?

Vad har du på fötterna?
strumpor
.

Vad är din favorit färg?
lila och vit


Vilken film såg du senast?
vet ej

Vad hör du just nu?

ljudet från strykjärnet?


Lite fånigt men aja!

Mamma

Vem fick du senaste sms av?
Karin ( ridlärar Karin )

Vem tänker du på nu?
eeeehhhh.....?

Vem pratade du senast i telefon med?
Anna <3.

Vems hus var du senast i?
mina kusiners.
 
Vem önskar du var med dig nu?
Någon rolig person<3

Vem är din favoritsläkting?
?

VAR

Var är din mobiltelefon?
bredvid mig i soffan:)


Var fick du tag på tröjan du har på dig?
Öh..
köpte den på gina för ett tag sedan.

Var åkte du senast bil?
Hem från värsnäs.

NU har jag äntligen kommit hem.

Blää.....jag fick damp ute i skogen och det regnade-_-

Först åkte vi till hossmo för att pappa ville se hur det såg ut när dom höll på att bugga där! SÅ det var inte så kul var där typ i en timme-_- sen när vi äntligen skulle åka till värsnäs så började det regna och jag hade inte så mycket kläder på mig så jag frös typ ihjäl! När vi skulle grilla korven så va min j*vla pinne så dålig att korven åkte av hela tiden och jag fick ännumer damp-_- inte så kul men nu ska jag vila. Kanske skriva ett långt inlägg om någonting! då får ni komentera vad?:)
puss

ANNA OCH JAG:)

Svar på tal- Carin

FRÅGA:
Ska du skaffa polle Linn? >:D

SVAR: Nej, det ska jag inte men vi ska prov rida en ponny och så ska jag ha den i någon månad om det funkar. tills någon vill köpa henne. Men hon som äger ponnyn nu tycker att jag ska köpa den och säger till mamma och pappa att ni måste ju ge flickan en häst, om hon ändå har så stort intresse.:) Men det kommer inte att hämda ändå. HOn som säljer hästen heter kristina och hon jobbar på pappas företag. Det är därför:)

Dagens outfit

* Tröja-Gina
*byxor-vila


nu

Nu tänkte jag klä på mig och sedan ska jag mamma och pappa åka iväg till värsnäs och grilla korv och va ute och gå lite där. Det blir jätte mysigt:)

TYVÄRR blev det ingen provridninhg idag för att jag kom ju på att jag hade alla mina ridgrejer ( Väst, hjälm, rycktlådan,spö) på aledal! och vi skulle va ute i Läckeby vid tio så vi hann inte hämta de. men jag ska rida den på söndag istället kl 18.00! så det ordnar sig.

Glöm nu inte att fråga this or that frågor nu! snälla gör det. För jag vet var ni bor ^^:3
puss.

This or That

NU MÅSTE NI STÄLLA MÅNGA THIS OR THAT FRÅGOR ANNARS BLIR JAG LEDSEN I ÖGAT! kOM IGENNU!

Gonattfolket

Ska gå och lägga mig nu. Väntar en rolig dag imon. Kanske ska prov rida en ponny ute i läckeby:) kul!
Glass bild från idag!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3369483/images/2012/pic_202864851.jpg" class="image">


Fuck


Min middag

Ska nu äta min extremt fina hamburgare nu!


Är hemma hos mormor

Är hemma hos mormor nu och Ska äta. Linnea ringde och hon kommer upp hit till oss om en stund då vi äter. SEn går vi hem till mig och är lite där. Linnea ska ju till gympan sen och då följer jag nog henne dit. :)


Ute på promenad


Nyvaken

Har precis vaknat och ska duscha snart. Har ju ingen skola på hela veckan så det är ju extra gött. Går antagligen ut med Dexter en runda och sedan går vi hem till mormor. Där får vi lite att äta och så vettni!

Blog u later


Dexteruss


Stallet nästa

Nu ska jag snart åka till stallet. Mamma har inte kommit hem än men typ vid tre kan vi åka.

Idag haf jag ju varit i skolan som vanligt och det var ganska. Jobbig dag. Först på morgonen så skulle vi redovisa en påhittad produkt inför klassen men eftersom Julia skrev prov slapp vi! Peuuh…

SEn andra lektionen hade vi fysik prov… det gick sådär men jag kommer nog få godkänt. Fysik är inte mitt bästa ämne precis.

På eftermiddagen gick vi till djurängen och hade orientering. Hitta ju inte alls där så det var lite svårt i början. Jag sprang med Julia och feffe. Vi kom in typ på 41.00 min:)
Det var allt jag har gjort idag!
Blog u later


Två tjockisar göttar i soffan


Roliga cheyoor här då va?

Skolan…


OBS

Det blev lite fel där med bilderna på ridstövlarna. Det är den första och den fjärde bilden dom är otvättade och den andra och tredje bilden dom är rena på.


Tvättat

Har tvättat och gjort rent mina stövlar. Dom hann ju knappt bli smutsiga eftersom jag bara använtdom typ två gånger, men jag var bara tvungen att prova;) på dom första två bilderna är det före jag tvättat dom och dom två nedersta bilderna är när dom är tvättade.!


Vattenmeelåånaas


Orvar du ör gulligast! I LOVE YOU THIS MUCH


Fruktsallad med varm chokladsås är alltid gått:)


Det här fick jag idag!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3369483/images/2012/pic_202436050.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3369483/images/2012/pic_202436063.jpg" class="image">


Dexter vill oxå va med………med sin kotte

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3369483/images/2012/pic_202370699.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3369483/images/2012/pic_202370729.jpg" class="image">


Solar

As gött att ligga ute oh sola nu va,? lyssnar på massa bra låtar de me. Gaaahh vad härligt!


Dagens outfit

Blus-JC

Jeans-vila clothes

Halsband-glitter


Komentera om ni vill ha film!


Gjkgf


Massa camwow

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3369483/images/2012/pic_202352200.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3369483/images/2012/pic_202352206.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3369483/images/2012/pic_202352219.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3369483/images/2012/pic_202352224.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3369483/images/2012/pic_202352228.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3369483/images/2012/pic_202352235.jpg" class="image">


Ook har vaknat nu

Och jag ska äta lite frukost. Efter det sticker jag och Mamma in till stan för att köpa bikini underdel till mig.

På eftermiddagen kommer gäster. Vi ska fira min födelsedag och äta tårta och mumsa i oss grillat!:) härligt!

Blog u later


Jag älskar dig!


Lektion lördag

Hade först privatlektion för Lena vu kvart i elva och vu skulle som sagt jobba med formen på Orvar! Först satte vi på gummibanden som vanligt och det gick väl sådär..... Men sen tyckte Lena att vi skulle sätta dom mellan frambenen till sadelgjorden. Det blev en hel del skillnad och han började ge efter och söka sig neråt. Efter ungefär halva lektionen så var han där, i form, på tygeln! Han gick så fiiiiint! Jag trodde aldrig att det skulle funka men det gjorde de! Han var lite spänd för att han inte är van vid att gå där nere men han skötte sug väldigt bra! Jag är överlycklig!

Och sen gick jag över till min vanliga lektion och bestämmer att behålla gummibanden på! Skrittade först en liten stund ute och sen inne i ridhuset. När han väl kom in i ridhuset med dom andra hästarna började han smalna av lite mer. skritten var inga problem men det trodde jag inte traven skulle vara. Men han var lydig och såå avslappnad. Han var uppe med huvet ibland men då var det bara att krama lite på ytter och han gick ner och där stannade han ganska länge. Vi gjorde lite serpeentiner och volter å så och det gick bra! Super nöjd över min lille prins!
Puss


:)

Har kommit hem från skolan nu och jag har ätit! Idag har vi haft två prov och en läxa och en redovisning så det blev mkt idag! Men det gick helt ok. Mamma kommer hem om en timme så du skjutsar hon mig till stallet! Ska bra rida dressyr idAg. Kände att i tisdags var han otroligt fin i uppvärmningen då jag bara red dressyr men när vi skulle börja hoppa så gjorde jag ett misstag.;( han blev slö och fick dåliga språng, genade och när jag skulle få ut honom på spåret fick han damp och tvärstannade och började studsa! Så denna lektion satsAr vi på dressyren! Jag hopas att han ärmlös fin idag!
Puss


Instagram

Vad heter ni på instagram? Jag heter linnbodmar! Just nu följer jag tillbaka!
Så komentera vad ni heter!


Hejsan skumbanan!

Hoa plugga hela dagen lång eftersom man har ett stort so prov imon och jag kom just på att jag inte övat :S


Lösnaglar


Det här fick jag

Det kanske kommer lite bättre bilder senare men just nu får ni den hör!


Nu är dom äntligen mina!


jag är med och tävlar!

http://teamjumpers.se/2012/april/tavling-cheval.html

Det är inte roligt att vara sjuk


Är bättre idag

Hej alla blogg läsare ! Idag vaknade jag och mådde mycket bättre! Har inte speciellt ont i halsen är mer snorigboch så! Ska bara göra massa tråkiga saker idag! Städa mitt rum är ett av dom sakerna. Jag måste ju göra det eftersom det kommer gäster imon till mitt kalas! 
Puss


Galopp på ängen är underbart


I LOVE MY ONEPEACE


!

Klockan är snart åtta och jag ska sätta mig framför tv:en och äta chips med dip! Nomnom! Nu i eftermiddags var jag mamma Karin och Dexter ute och gick till maxi. Mamma och Karin gick med Dexter och jag åkte inlines ( stavning? ) det var lite vingligt där ett tag men sen efter en stund åkande gick det bra! Hihihi när karin och mamma gik in och handlade så fick jag stanna kvar ute med dexter och vänta! Det var j*vligt tråkigt eftersom det tog sådan lång tid! Men nu är vi iaf hemma och har ätit grillat! Det var länge sedan!
Hoppas ni har en bra lördag kväll!
Puss


Förkyld!:(

Vaknade idag och hade jätte ont i halsen. inte kul.. så det blev ingen hoppning för mig idag!:( det är ju perfekt väder för att rida ut idag men nej... jag kan ju tyvärr inte. det bli istället en städdag för mig och kanske fika lite i solen men det blir inte så mycket aktiviteter annars. kanske kommer upp något inlägg lite senare om jag orkar. får se hur jag mår!  Har faktiskt inte varit sjuk på åratal så nu var det väl dags. Hoppas inte ni är sjuka denna fina vår dag!
Puss

Mys med tjejerna!

Så himla mysigt vi ha det! Sitter just nu is offan och gråter till lassie! Sorglig!;(
Har ätit tacos och nu äter vi bara godis! Slit gött! Sen har vi oxå varit ute och bråkat med några töntiga killar som bor här i närheten! ?
Ska snart åka hem och då blirre bara att gå och lägga sig för imon ska man upp och rida:)
Puss och godnatt!


Slutade ännu tidigare:)

Slutade faktiskt ännu tidigare än vad jag trodde. Hahah trodde att vi slutade vid halv tolv men vi slutade vid halv elva så et blev en TYP ledig dag idag! Vi hade också idag satsdel prov i svenskan! gaah det gick inte bra! Har ni läst om satsdelar? I 6:an har vi läst om PREDIKAT, SUBJEKT, ACKUSATIVOBJEKT, DATIVOBJRKT OCH PREDIKATSFYLLNAD:S HAHA... ganska månbga svåra ord!'

Sen lute senare idag sticker jag ut till stallet och rider orvar. Kanske blir några hinder att sätta upp! Det blir kul. Efter jag ridit honom så ska jag, Anna, Hannah, Cornelia, Emelie åka till izabella och maja! För izabella fyller år! Grattis min fina tjej på 12 års dagen.!:) Det blir oxå jätte kul!
BLir inte så bra uppdatering ikväll eftersom jag har fullt upp men kanske blir något inlägg när jag kommer hem!
Puss!

:)))) hahah

väldigt intressant fråga sara:)


hittade något oväntat!?

Jag hittade något oväntat på cheval som jag inte trodde skulle intressera mig så jätte mkt men det gjorde dom! (L) jag frågade om domhade kvar tretorn GTX:en men det hade dom inte för dom hade sluatat att tilverka dom! Lite synd men hittade ju ett par andra! yey... får se om jag får dom i födelsedagspresent hoppas iaf på det för dom skostade inte lika mkt som GTX:en. :)))))



Den som gissar rätt först får en länkning!


Ganska lätt att gissa?

.

Nu har jag varit ute i solskenet och gått med  dexter <33 gick den mellan långa rundan.


 snart när mamma kommer hem så ska vi åka till adelssport och kolla på cykelhjälm till mig och sen ska vi till chevallll!  ´det blir jätte kul! ska kolla på saker jag önskar mig och får se om jag hitta någonting i rätt " prisklass" haha eftersom det är så himla dyrt där ju. typ ett par vita ridbyxor för 1600 kr! mycket pengar för ett par ridbyxor om du frågar mig! Vi får se om jag hittar något där! hoppas! Kanske provar Tretorn GTX:en också! hoppas att dom passar. jag troro nog inte att jag skulle få dom i födelsedagspresent men man kan ju alltid hoppas. Annars är det bara att börja spara -_________-


Vad tycker ni om designen som jag har fått av bunnys? KOmentera!

F5

Tryck på F5 om ni inte ser den nya designern:)

Min födelsedags lista!



* kläder

* longboard:)

* presentkort

* pengar :)

* smycken från snö

* I tunes låtar

.?

har nu kommit hem från skolans tråkiga värld!? och jag har satt mig i soffan med ett stort glas oboy♥♥
Slutade tidigare idag eftersom lärarna planerar elevens val som vi igentligen skulle haft nu då. sooft!
mppste göra läxorna och så tills imon! det är j*vligt trååkigt.
hoppas ni slipper läxor
puss

OMG


 OMG DET HÄR VAR LÄNGE SEN! KOLLADE IGENOM MINA BILDER PÅ DATORN OCH HITTADE DEN HÄR! HELT SJUKT ATT VI HAR VARIT SÅ SMÅ! pÅ DEN TIDEN VAR ALLT BRA. INGET SKITSNACK ELLER NÅGONTING. SAKNAR♥
MEN SÖTA VAR VI!

Love to you


kom så väl ihåg när jag hade mattsson som favo häst! Han var verkligen bäst och jag älskade honom! men tyvärr tycker jag just nu att han är lite för seg och lite för stor och tung häst för mig att ridaz och utvecklas på! Men han är nog den sötaste och snällaste hästen i stallet,,.... efter orvar då..

Snart min födelsedag !

Yey om 6 dagar så kommmer det firas! synd att det är på en måndag för då får man ingen sov morgon -_- hihihi <3

men idag hAR jag även firat mammas födelsedag! har varit jätte mysigt + jätte bra väder! sen åkte jag till ridningen och då red jag och conelia ut på ängarn aoch gslloperade as härligt! haha! Nu ska jag  gå ochj lägg amig men ni får ha det gött!
 Pusss!

 så jävla gamla bilder !!!¨
jag bjuder!

RSS 2.0