Hemma Outfit!

Tänkte att jag skulle sätta i hopp lite outfits både till tävling och hemma! Här r den första!
 
VAD TYCKER NI. SKULLE NI KUNNA HA DET HÄR HEMMA?

Har Nya kategorier :)

Kolla längst ner!

Bada!

Nu ska jag åka och bada på Ängö med mamma och martin! Har inte badat sedan jag var på mallorca! Så det blir kul att känna om det är någon skillnad mellan havet här och på mallis! hehe vi vet nog svaret redan nu,......
ciaoo!

Gaaaahhhhh

F**N OXÅ! SÅ J*VLA NÄRA! OCH PÅ SISTA HINDRET Å ALLT! MEN MEN VI FICK EN SILERMEDALJ;) DET FÅR MAN VA GLAD FÖR! GARTTIS TILL SARA ALGOTSSON!

Nu har ni chansen att påvärka!

Nu ställer jag ER frågan, vad Ska Jag ändra på i mitt bloggande? Är det något ni saknar eller vill att jag ska ksriva mer om? Vad gör Jag bra , Vad gör jag Dåligt? NU FÅR NI TYCKA TILL, JAG TAR IMOT ALL KRITIK! KOMENTERA!
 

Spänningen fortsätter!

Sara Algotsson leder fortfarande efter att hon hoppat sin runda! Super…kanske blir en medalj för Sverige ändå?;)


Gå i regnigt väder

Är påväg till mormor nu! Ska fika där och så:) började precis regna så får nog börja springa hehe… puss


LÄS


True


OS i London - hoppning

Idag var det dags för hoppåning då:) Dom kör ju först derssyr sen fälttävlan och sist hoppning. Och efter det lägger dom ihop resultatet och s evem som ridit bäst! Jätte kul! Så slå på svt1 nu så får ni se!

Nu Wallander

Ska Kolla på Wallander blodsband, Nu! Älskar♥
 

Höst/vinter collection från Hööks

fick just hem nya hööks katalogen:) och jag säger bara att hööks fortsätter att leverera! Hittade några ricktigt snygga tröjor som jag bara måste ha! Så fina! skynda er nu till närmaste butik och kolla in det nya dom fått hem!
Det här föll jag för mest, riktigt snyggt:
 
 
* en stickad kofta:)
 
 
* en till stickad tröja
 
* en sweatshirt
* och så hittade jag ett snyggt schabrak men det kommer inte på frågan om att jag ska köpa det! Kostar liksom 600kr och jag har redan förmånga! Hahah....men det var snyggt!
och ja schabraket är självklart från HV Polo! och det märket ÄLSKAR ju jag! Har ett schabrak därifrån och det var tillräkligt dyrt. Här är det:
 

OS i London - fälttävlan

Just nu tittar jag på os i fälttävlan! Jätte spännande och just nu ligger sara algotsson på delad första plats! wihooo!!!! skit roligt för sverige:) Här är det svenska fälttävlans laget:)

Hemma från gymmet!

Hejsan!
Nu har jag kommit hem från gymmet! Var där i en timme ingefär:) Sprang 30 min påp bandet och sedan gjorde jag lite styrke träning. Allmänt svettigt;)  Det var rätt länge sen jag var där men nu ska jag komma igång igen! Kanke 1-2 gånger i veckan, vi få se om jag hinner det sen när skolan börjar och allt med ridningen och läxorna:) Men jag ska försöka pressa in det någon stans där i mellan. Nu ska jag upp och duscha så blog u later puss!
 

Lite söndags mys:)


Det här köpte jag på mallorca:)

* Powder plus foundation från M.A.C
 
 
* Väska från GUESS ÄKTA ( wihooo )
 
 
* Tre stycken armband
 
* En plånbok från märket Martina K
 
 
* ett par skor
 
 

LITE BILDE FRÅN MALLORCA:)

ETT ARMBAND JAG KÖPTE:)

ps. det kommer bilder på det jag har köpt oxå:)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nu är jag hemma igen!

det kommer bilder från mallorca lite senare kanske imon elr något sånt. håll ut jag ska börja blogga snart:)

några bilder från idag:)

BJUEDRXD

Mallorca

Imon åker jag till Mallorca och är borta i en vecka! Ska bli jätte Kul men det innebär att jag inte kommer blogga här på ett tag:( Menn i får stå ut. Äntligen får man lite SOOL!
 

dagens ridpass

Förmiddags paaset: Red dressyr med halsförlängaren idag:) första gången på hela veckan jag använder dom! Så jag fick sätta fast domm mellan frambenen. Han gick VÄLDIGT fint. han var avslappnad och hade konstrol på sig själv! Jobbade mest i traven och med övergångar, Fick även till ett par VÄLDIGT,VÄLDIGT bra galopper. Han funkar mer och mer där! Man känner att han höjer upp ryggen mer i galoppen än i traven! Jag är så Nöjd med honom! En RIKTIG dressyr häst!
 
 
 
Eftermiddag spasset: Jag hoppade med Tilda och Elsa. Vi hade samma Övnin´g som i måndags:) Fast vi hade inte så högt. Det gick helt ok. Han var lagom pigg men lite stark vid hinderna ibland. Fast det gillar jag^^  Efter passet skrittade vi ut en stund i REGNET, haha galnatjejor.se ;) Inget mer att säga en att det gick bra!
 
 
P..S MATILDA OCH KARRO VAR MED OCH FOTADE SÅ JAG FÅR BILDERNA OM EN STUND. jAG LOVAR ATT LÄGGA UPP DOM SENARE PUSS<3
 
 
 

dagens ridpass

förmiddags passet: Red lite dressyr. Han var lite seg men han gick fint. Gjorde mest tämpo växlingar i galoppen och försökte att samla ihop honom lite mer. inte så mycket att skriva om här:)
 
 
 
 
eftermiddags passet: red med Tilda:) Vi hade lite bommar framme och övade lite på att dom skulle gå över och LYFTA på benen och inte slöa så mycekt. Orvar blir lite omotiverad och ta´r inte övningarna på allvar då han tycker det är tråkigt när det inte är så högt! Men tillslut lyfte han på benen och gick över utan vidare:) NÖJD:)
 
 
 

KÄÄR I DIG MAC LANE


Dagens ridpass

Förmiddags passet: Allmänt tråkigt för att jag hade huvudvärk som jag brukar få ganska ofta nu tycker jag, så det var ingen höjdare. Skrittade en del och travad lite oxå. Blev en liten galopp mot slutet men inte mer. Han var väldigt seg och jag orkade inte hålla på där och ja liksom sparka på;) hehe... det blev ungefär 30 min.
 
 
 
 
 
Eftermiddags passet: Hade tänkt att rida lite dressyr men det fick bli att rida med elsa b och agnes. Vi hade två hinder uppställda och en bom liggandes på marken. Eftersom han var så seg på förmiddagen så valde jag att ha sporrar OCH spö. Då gick det lite bättre,han hade mer framotbjudning! Jag fick till många fina språng och en väldigt bra kontakt, hittade även en bra rytm under hela ridpasset! Väldigt duktigt av ponnyn:)
 
 
PS. MÅSTE BERÄTTA OM NÄR VI RED UPP STORHÄSTARNA TILL STALLET I MORSE! JAG VALDE ATT HA MAC LANE OCH HAN VAR SÅ ROLIG OCH HÄRLIG ATT SITTA PÅ. DESSUTOM SAMARBETSVILLIG! KÄNDE ATT VI TVÅ VERKLIGEN KLICKADE PÅ NÅTT SÄTT:D GLADTJEJ.SE  ;D DEN NÄSTA HÄSTEN FÅR VÄL BLI MICKE DÅ;)
mICKE BJUDER PÅ BILDEN!
 
 

så här hoppade vi igår!


Hyra V.29

Idag fick jag reda på att Orvar inte skulle gå denna veckan på ridlägret och då kan jag hyra honom hela denn aveckan:D Super Glad! Så idag började jag med två GANSKA lugna pass;)
 
Förmiddags passet: Började med att skritta en lång stund. Sen gjorde jag ganska mycket skänkel övnngar för att mjuka lite. Hanvar SÅ fin vissa stunder i början, då han märkte att det var jag som satt där uppe och grejade. Haha.. Red mest på volterna och gjorde även lite serpentiner. Tog lite lugn galopp i slutet och ja det var väl som alltid, han är lite stel i vänster sidan och övermjuk i höger sidan. Men det var ju första ridpasset på några veckor just för han och mig så jag var nöjd.
 
ingen bild från idag.
 
 
 
 
 
Eftermidags passet: Jag bestämde mig för att hoppa. Tog såkallade "titt" hinder denna gången.  Blev en vatten matta och ett hinder med små lådor under. Det var väldigt kul hoppade oxå lite studs. Han var lite seg i början men sen efter vi höjt lite så blev det ett väldigt tryck i han och han hade bra framotbjudning! Då var han taggad:D
 vi háde bara  höjt dom två tiit hindern så studsen var bara kryss. Då var han jätte slö och tog det inte studsen på allvar men det var helt ok. Är nöjd med etta passet också!
 
FÖRRESTEN! LENA FRÅGADE MIG OM JAG VILLE RIDA HEM EN AV STORHÄSTARNA IMON OCH DET TACKADE MAN JU INTE NEJ TILL! SÅ IMON SKA DET BLI JÄTTE KULA TT RIDA TAGGAD STORHÄST!
 
 
  
 

FF möter Elfsborg

Det blev snabba bud för nu drar jag iväg till arenan:D kul att göra något spontant nån gång! Hoppas att Kalmar vinner fast chansen är ju typ zeroo?


Följ mig på instagram linnbodmar


dagens Out fit & facelook


natti..

♥ Nu ska jag gå och lägga mig:) trött faktiskt...hehe inte likt mig! men men nån gång måst eman gå och lägga sig!:)
natti!
 

Kalmar Marknad

Idag har jag varit på kalmar marknad. Det var kul men fanns inte så mycket att fynda, mest godis och skit prylar;) istället gick jag ner till baronen och kollade lite där. Dom hade typ massa rea i alla butiker..nice;)  så jag gick in på Gina och där hittade jag en tröja för halva priset. jätte snygg tyckte jag^^  Köpte även lite godis hehe...

facelook

Dagens facelook

Snart ska jag dra till cornelia

Men först ska jag packa lite och pumpa cykeln:) förresten jag har fått mitt schabrak och mon ryktlåda sålda:D Tyvärr blir det nog bara mobil bloggning under dom här två dagarna eftersom jag är his Conny:)


Äntligen

Äntligen går det att mobil blogga igen! Yes!


godnatt alla sweet hearts<3


Nu blir det film mys med familjen!

Nu ska vi ha lit emys med familje n och se en film! Denna gången blir det En gång i phuket! Det ska bli roligt:)
puss och kram skumbanan!

Mina absolut bästa blogg tips:)

Dom här bloggarna älskar jag och läser minst 20 ggr om dagen, så ja ni förstår.
 
 
http://www.baraacarro.blogg.se
Detta är en väldigt bra häst blogg där man får följa Caroline Bågfeldt och hennes ponny chuck genom både motgångar och framgångar:D
 
http://www.ponnysanning.com
Den här bloggen drivs av joanna och sofia. Det är en så kallad " nyhets blogg " om hästar och nyheter inom ridsporten:D
 
 
http://www.carlssonpataket.se
Den här bloggen drivs av en tjej vid namn sara carlsson. I bloggen kan man läsa allt från hennes nyaste inköp till en helt vanlig dag i stallet där hon tränar sin egna ponny Cabi.
 
DET HÄR ÄR MINA TRE BLOGGTIPS! LÄS!!
 
 
 
 
 
 

Lite bilder´jag har tagit:)

VAD TYCKER NI? KANSKE SKA BLI VÄRLDENS NÄSTA TOP FOTOGRAF HEHE....;)

Idag:)

Idag fyller min syrra 25 år! Grattis! så snart ska vi åka till henne för att fira:) Det är väl det ända som ska göras idag. kanske sola lite och så men det bli rbara chill:) hihi... Imon ska jag till conny och jag ska sova där, det kommer bli skit kul! Längtar....<3 vi kommer ha jätte kul elle rhur conny!:D
bild från idag då jag hade rosa dipdye på topparna!

Dip Dye

Provade alltså hair mascara och det blev ganska bra! Ser lite muppigt ut men skit i det;) haah aha!? 
HUR TYCKTE NI DET BLEV FINT/FULT.?? KOMENTARA:D DÅ BLIR JAG GLAD!

Nu åker jag till maxi:)

Nu ska jag mama och karin åka till maxi och handla. ska gå in på lindex oxå och köpa hair mascara för då blir det dip dye! bilder kommer sen:)

SRY

SRY för dlig uppdsatering. Jag har näämligen varit på Öland i Djupvik hos jenny. Och jag kan inte mobil blogg alängre jag fattar inte vad deet är för fel?? Iaf i djupvik var det jätt emysigt och vi hade super kul! Jag och jenny var nere och badade typ fyra gånger på söndagen:D Vi åt gott på kvällen och sen så sov vi ju också över där tills måndagen. Vi hann inte göra s mycket på söndageb mer än att äta frukost och prata lite. för sen skulle vi ju åka hem. 
 
På måndags eftermiddan var jag tvungen att gå till mormor. Mammas faster ( ann-kristin) och hennes man ( fernando) kom dit så det var därför. Dom kommer enda från spanien. Men ann-kristin även kallad Lulul kan prata svenska och spanska medans fernando bara kan prata spanska och engelska och då var jag tvungen att prata sanska med honom och det var super piinsamt! även fast jag kan en del så är det ju piinsamt.! oCH SEN KOM JAG TYP HEM VID 9.00 herrejesus orkade inte blogga då om ni förstår! Men nu är jag tillbaa igen:) 
 
Puss och kram skumbanan

Nicki minaj


Adele


Adele konsert och lite annat skit snack om musik

Kollar just nu på Adeles konsert på tv2. Så jäkla bra och mäktig röst hon har! Älskar henne♥lite av en musik idol! Men ärligt talat så är hon nog den bästa sångerskan;) eller??  Det är typ hon och nicki minaj som är mina stora musikidoler! Men det är en stor skillnad mellan dessa två stora artister. En VÄLDIGT stor skillnad! Adele sjunger väldigt äkta och mer i stil med " lugn " musik och Nicki Minaj har en mer "pop" röst och det är lite mer effekter i det hela. !
Adele
 
 
Nicki minaj

Tävlar

JAG ÄR MED OCH TÄVLAR HOS  http://www.agnesahlgren.blogg.se omm ett pannabnd!

Rolig dag spenderad på Öland:)

Hejsan alla!
Idag åkte jag över till Ida på Öland! Vi har badat i hennes pool, det var väääldigt skönt:D sen har vi oxå varit i stallet där hon rider och hjälpt till där. Fråga mig inte vad som hände för det var INTE roligt. ( trillade faktiskt i genom golvet)   Så nu har jag åkt hem och sitter o slappar lite. Kanske tar ett litet kvälls dopp sen lite senare.
blog u later i think

det bästa som finns är...

FREDAGSMYS♥

Dexter och jag myser

exter

Har fundeerat-....

Jag har funderat på att köra lite ny stil och ja va sääger man.. har kollat runt lte men har verkligen fastnat på dip dye ♥ Tycker att det är lite coolt men vågar inte riktgt färga det med riktig färg så jag tänkte att hair mascara kunde vara ett alternativ. Tror att det blir ROSA/LILA/BLÅ  eller något sånt.! Och hair mascar kan man ju bara tvätta bort. så man slipper färga om det med riktig färg:D Här får ni se lite:
 
 
 

NU HAR MIN KEPS KOMMIT!

Jag har nog inte sagt att jag bestälde en keps för några dagar sedan? Den är från kidsbrandstore.se!
När man va på leoslekland så fick man en värdechek på 100kr där så för det köpte jag den här kepsen! VERKLUGEN ÄLSKAR den! sitter jätte bra och det är en bra modell!:D så här ser den ut:
¨VAD TYCKER NI FIN/FUL?

härligt!

DET ÄR VERKLIGEN HÄRLIGRT ATT VAKAN VID HALV ETT!  äntligen får man sova uuuuut! Så idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra mer  än att va lite ledig:D Kanske det kommer någon som köper min ryktlåda dag! Jätte glad för det!
blog u later
failbild
 

TV:D

NU BLR DET ATT SLAPPA VID TV:N SKÖNT SOM ATTAN SÄGER JAG BARA! SKA KOLLA PÅ SOMMAR MED ERNST INTE SÅ KUL MEN EFTER DET ÄR DE HAWAII-FIVE 0! dET ÄR ETT BRA PROGRAM DE:)
KRAMAR LINN<3

dagen

Idag vaknade jag vid 09.00 för att jag skulle gå till frissan vid 11.00 så fick tyvärr ingen sovmorgon:(
Blev ganska nöjd med klippningen det blev ganska ( mycket ) kort. men det blev fint ändå! Efter det gick mamma och jag på stan lite. Köpte en massa grejer eftersom allt var på REA typ! Det mästa iaf!:D glad tjej!
Köpte....
 
* ett par nya solglasögon
 
* två stcken " tavlor "
 
* En T-Shirt
 
* Någon Hand/nagel produkt
 
 
 

NU är vi på Leos lekland ( tidsinställt )

Nu är vi antagligen på leos lekland. Väldigt roliiigt!

leos lekland <3


Tre bilder från den veckan jag hyrde


Gästbloggning av Cornelia

hejasan alla bananflugor!
IDAG HAR LINN OCH JAG åkt tll simhallen. Vi träffade någon där som jag ( conny ) inte kände. men vi va med henne ändå! Sen tröttnade vi så åkte till Mcdonads och åt lite! När vi kom hem åkte vi och badade igen fast i sjön. Linn var en fegis för hon vågade inte simma till stenen som låg en bit bort från bryggan men det vågade jag!!!! ( stolt tjeh ) När vi va hemma igen så åt vi god paj och choklad. och sen hoppade linn med dexter! och så fick linn sin dröm häst i uppfyllelse och sin dröm cykel;) Fast hästen var ganska seg och cyklen behövdes nog oljas lite!
Sov gott alla bananflugor!
 

Muffins

SAKNAR MUFFINS LITE:( HON ÄR JU SÅLD TILL NÅGON PÅ GOTLAND. DET VAR SÅ HIMLA KUL ATT RIDA HENNE, HON VAR EN PONNY JAG VERKLIGEN KLICKADE MED. EN PONNY JAG KUNDE LÄRA MIG AV OCH KUNDE UTVECKLAS MED.
 

Bloppis!

Nu för första gången blir det lite bloppis här på bloggen:) KUL!
 
Schabrak från showmaster. Inte mycket använt lite slitet vid sadelgjorden men det syns inte när sadeln är på. Storlek ponny/dressyr 120 kr
 
Ryktlåda från Hansbo. Inte heller mycket använt är i fint skick. 80 kr
 
... Alla borstar för 10kr
 
Ett par ridstövlar storlek 34. Lite slitet inne vid vaden. 40kr
 
 
TVÄTTAR OCH PUTSAR ALLA SAKER INNAN FÖRSÄLJNING !

RSS 2.0